Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":227ohhq6 mondta:Ne zárd be, én nyitottam
Itt lehet majd arról vitázni a népnek, hogy miért vaszi meg vagy miért nem veszi meg a stalker-t eredetiben![]()
hispan1":3od1f26w mondta:Akkor bezár a lap, mert én is börtönbe kerülök![]()
hispan1":b1vfflrx mondta:BTR 0010 Bevezetés az egyetemes néprajzba ea
BTR 0011 Bevezetés a történettudományba sz
BTR 0012 Régészeti alapfogalmak ea
BTR 0013 Bevezetés a magyar művelődéstörténetbe ea
BTR 0017 Latin I. sz
BTR 1110 Őstörténet ea
BTR 1120 Ókori Kelet történelme ea
BTR 1121 Ókori Kelet történelme sz
BTR 1130 Ókori Görögország történelme ea
BTR 1131 Ókori Görögország történelme sz
ea=előadás
sz=szeminárium
Nagy kedvencek a görög és kelet előadások/szemináriumok, mert jók a tanárok. Mondjuk igazából a többi óra is jó, csak hát a latin ne lenne...
hispan1":2a5xtmvx mondta:Nem adják ki a tanárok a prezentációikat, ráadásul görögön még filc sincs a táblához, nem hogy képes anyag...
Itt tartunk ma (bár mondjuk azon lehetne vitatkozni, ez kinek a hibája).
Lényeg, ami lényeg, hogy deklinálni ne kelljenJövő hét vége nekem egyenlő az első latin ZH-mal.
hispan1":ug8v5i5l mondta:Alapvetően igen illetve az előadásokon elhangzottakról készítünk jegyzeteket. De ez szerintem máshol is így van, nem?
hispan1":3usqugjh mondta:De azért van kis különbség a két terület profilja között. Ha jól tudom, Te orvostanhallgató vagy én meg bölcsész és a törénészek alapvetően amúgy is könyvből dolgoznak, míg az orvosnak elengedhetetlen, hogy sok képet lásson.
Amúgy nélunk is előfordul, hogy egy-egy tantárgyhoz nincs megfelelő könyv. Itt van rögtön az ókori kelet: előadáson nem tudok ott lenni és annyira átfogó a dolog, hogy ha meg akarom tanulni, vagy 10 könyvet kell, hogy beszerezzek, amik elolvasása időben is elvi képtelenség...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.