A kelet-európai régió felhasználóinak szoftverbeszerzési...

Erősen gondolkozom, hogy bezárjam-e ezt a szobát, nem szeretném, hogy elszabaduljanak az indulatok. :roll:

Ne zárd be, én nyitottam :)

Itt lehet majd arról vitázni a népnek, hogy miért vaszi meg vagy miért nem veszi meg a stalker-t eredetiben :)

hispan1":227ohhq6 mondta:
Ne zárd be, én nyitottam :)

Itt lehet majd arról vitázni a népnek, hogy miért vaszi meg vagy miért nem veszi meg a stalker-t eredetiben :)

Én megveszem és mindenkit feljelentek aki nem :twisted:

Jó akkor ez lesz az én szét OFFolós szobám :D

Milyen tárgyaid vannak hispan? Megyik a kedvenced? :roll:

BTR 0010 Bevezetés az egyetemes néprajzba ea
BTR 0011 Bevezetés a történettudományba sz
BTR 0012 Régészeti alapfogalmak ea
BTR 0013 Bevezetés a magyar művelődéstörténetbe ea
BTR 0017 Latin I. sz
BTR 1110 Őstörténet ea
BTR 1120 Ókori Kelet történelme ea
BTR 1121 Ókori Kelet történelme sz
BTR 1130 Ókori Görögország történelme ea
BTR 1131 Ókori Görögország történelme sz

ea=előadás
sz=szeminárium

Nagy kedvencek a görög és kelet előadások/szemináriumok, mert jók a tanárok. Mondjuk igazából a többi óra is jó, csak hát a latin ne lenne...

hispan1":b1vfflrx mondta:
BTR 0010 Bevezetés az egyetemes néprajzba ea
BTR 0011 Bevezetés a történettudományba sz
BTR 0012 Régészeti alapfogalmak ea
BTR 0013 Bevezetés a magyar művelődéstörténetbe ea
BTR 0017 Latin I. sz
BTR 1110 Őstörténet ea
BTR 1120 Ókori Kelet történelme ea
BTR 1121 Ókori Kelet történelme sz
BTR 1130 Ókori Görögország történelme ea
BTR 1131 Ókori Görögország történelme sz

ea=előadás
sz=szeminárium

Nagy kedvencek a görög és kelet előadások/szemináriumok, mert jók a tanárok. Mondjuk igazából a többi óra is jó, csak hát a latin ne lenne...

jaj latint nekem is kellett egy évet tanulnom, hudeutáltam... azózóta kezdem megszoktni, hogy minden latinul van, csak deklinálni ne kelljen :D

Ha görögökről van valami szép szines-képes eladásanyagod szivesen megnézem :roll:

Nem adják ki a tanárok a prezentációikat, ráadásul görögön még filc sincs a táblához, nem hogy képes anyag...
Itt tartunk ma (bár mondjuk azon lehetne vitatkozni, ez kinek a hibája).
Lényeg, ami lényeg, hogy deklinálni ne kelljen :) Jövő hét vége nekem egyenlő az első latin ZH-mal.

hispan1":2a5xtmvx mondta:
Nem adják ki a tanárok a prezentációikat, ráadásul görögön még filc sincs a táblához, nem hogy képes anyag...
Itt tartunk ma (bár mondjuk azon lehetne vitatkozni, ez kinek a hibája).
Lényeg, ami lényeg, hogy deklinálni ne kelljen :) Jövő hét vége nekem egyenlő az első latin ZH-mal.

Mident könyvből kell tanulnotok? :shock:

Alapvetően igen illetve az előadásokon elhangzottakról készítünk jegyzeteket. De ez szerintem máshol is így van, nem?

hispan1":ug8v5i5l mondta:
Alapvetően igen illetve az előadásokon elhangzottakról készítünk jegyzeteket. De ez szerintem máshol is így van, nem?

Nálunk vegyes a kép. Komolyabb tantárgyakat persze könyvből ill. előadásdiákból érdemes tanulni, a jelentéktelenebbeket meg csak diáról, nincs is könyv hozzá vagy nagyon drága.

De azért van kis különbség a két terület profilja között. Ha jól tudom, Te orvostanhallgató vagy én meg bölcsész és a törénészek alapvetően amúgy is könyvből dolgoznak, míg az orvosnak elengedhetetlen, hogy sok képet lásson.
Amúgy nélunk is előfordul, hogy egy-egy tantárgyhoz nincs megfelelő könyv. Itt van rögtön az ókori kelet: előadáson nem tudok ott lenni és annyira átfogó a dolog, hogy ha meg akarom tanulni, vagy 10 könyvet kell, hogy beszerezzek, amik elolvasása időben is elvi képtelenség...

hispan1":3usqugjh mondta:
De azért van kis különbség a két terület profilja között. Ha jól tudom, Te orvostanhallgató vagy én meg bölcsész és a törénészek alapvetően amúgy is könyvből dolgoznak, míg az orvosnak elengedhetetlen, hogy sok képet lásson.
Amúgy nélunk is előfordul, hogy egy-egy tantárgyhoz nincs megfelelő könyv. Itt van rögtön az ókori kelet: előadáson nem tudok ott lenni és annyira átfogó a dolog, hogy ha meg akarom tanulni, vagy 10 könyvet kell, hogy beszerezzek, amik elolvasása időben is elvi képtelenség...

Hidd el az olvasási képesség fejlesztése csodákra képes :lol: pláne vizsgaidőszakban. Már napi 70-100 oldal (A4-ben) nem jelent gondot. 4.évben elvileg lesz 9 vizsgánk, mindegyikhez 10 centi vastag könyvvel :shock:

Én kicsit hazárdírozni fogok a vizsgákon. Értelem szerűáen lesznek olyan témák, amikhez nem tudok majd hozzászólni, ellenben lesznek olyan részek, amikre nagyon rákészülök (például az egész görög történelem :)).

Hu az nem jó. Leglábbis én mindig azon voltam, hogy mindenhez hozz tudjak szólni. Ha tényleg nem tudsz semmit azonnal kivágnak... meg ha tudsz is néha :lol: Jobb mident tudni 3-asra, mint felét 5-ösre, felét semennyire.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul