A jelen életünk a Föld nevű bolygón

nonnera

Member
Csatlakozás
2025.12.22.
Üzenetek
2
Reakció pontszám
3
Windows 10
Chrome 144.0.0.0
Lehetőségem nyílt itt a fórumon elkezdeni egy akár interaktív beszélgetést veletek, kedves fórumozók! Nevem Erika 67 éves vagyok. Szellem-Lélekgyógyász, Szellemsebész minősítést kaptam az Égi segítőktől a PSZICHOTRONIKA vizsgán. Ez négy éve volt, azóta folyamatosan tanulok, igyekszem mind jobban megismerni önmagam, méltónak lenni a kapott égi beavatásokhoz. Azt javaslom, hogy bármire is kérdezzetek rá, igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni. A válaszaim valóságtartalmát szenzibillel ellenőrzöm, mert annak 100 százalékig tiszta infónak kell lennie! Kezdjük az elején: Az EMBER Szellemi Lény Fizikai testben. A test körüli rétegek egyike maga a Lélek, ami összeköti a fizikai részt a fizikai síkon túli részünkkel. Minden emberi lény így épül fel. A teljesség azt jelenti, harmóniában vagyunk önmagunkkal, a középpontunk középen van. Bármilyen életesemény történik, kitérülhetünk, ahogyan reagálunk a környezetünkre, amilyen tiszták tudunk maradni , vagy sem ez mérhető, tudható, változtatható. Az energetikai rendszerünk a sajátunk, van egy ún. mérete , ezt úgy kell elképzelni, hogy aki mellettünk áll, egymásra tudunk hatni. Az alacsony frekvenciájú rezgésszinttű emberek negatívan képesek hatni a negatív gondolataik által. Aki megtanul felülemelkedni, vagyis magasabb rezgésszinten éli az életét, arra kevésbé tud hatni a harag, rosszindulat. Az emberséges emberi szint elérése a feladatunk, ami azt jelenti, hogy megtanulunk szeretettel fordulni egymás felé. A békesség a másik nagyon fontos feladat, láthatjátok, hogy ez egyáltalán nem jellemző ránk. Viszont tanulható! Alapvetően azt kell tudnunk, hogy akik teremtettek bennünket, folyamatosan figyelemmel kísérik minden gondolatunkat, és kiértékelik, hol tartunk a fejlődésben? Nem azért nem látjuk őket, mert elbújnának előlünk, hanem azért mert még nem érdemeltük ki ezt az Isteni kegyet, a Látás képességét! Na, mit szóltok ehhez a témához?

Kedves Erika! A téma érdekes, én ezekben nem vagyok nagyon otthon, de jónak tartom a Közösséget tájékoztatni, beavatni ilyen témákról is. Reméljük találsz közönséget hozzá! :) Javaslom ennek a témának a más helyeken történő megosztását, hogy minél szélesebb körben tudjanak az emberek róla! ;)

Vissza
Top Alul