A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Szia.Igen nem kérdeztelek de köszönöm a válaszodat.Minden választ örömmel és szivesen fogadok mert most hogy végre kész van azt szeretném hogy tökéletes legyen hogy nagyon szép legyen a gépemen.Azért köszi a választ.Amugy én is inkább Geforce-t szeretnék mert valahogy az ATI-t nem szeretem.Pénzem nemtudom még mennyi lesz rá szerintem egy 50es.

RUSSIANBOY":28pqxvuc mondta:
Szia.Igen nem kérdeztelek de köszönöm a válaszodat.Minden választ örömmel és szivesen fogadok mert most hogy végre kész van azt szeretném hogy tökéletes legyen hogy nagyon szép legyen a gépemen.Azért köszi a választ.Amugy én is inkább Geforce-t szeretnék mert valahogy az ATI-t nem szeretem.Pénzem nemtudom még mennyi lesz rá szerintem egy 50es.

RAM-ból legalább 1GB fog kelleni, lehet nem ár majd több is. 512 most olyan 10k körül van (vegyél ugyanolyat, mint a régi volt)

40k-ért kapsz 7900GS-t 256MB-al. Ezen már egész szépen kell, hogy fusson a STALKER :) bár maximumhoz azért kevés lesz...

Akkor én egy leendőbeli 3,2 es procival duál 1 giga rammal , 9600 Pro 256 MB vel meg se szólalok !!! :D :lol:

Hi all!

Én is olvastam a GameStaros elemzést és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a konfigommal megpróbálhatom a full max. grafikát?

Alaplap: Asus M2N-E
Processzor: AMD Athlon 64 X2 4200+
Memória: A-Data DDR2 2*1GB RAM (800Mhz)
Videókártya: MSI Radeon RX1950XT 256MB

Előre is köszi^^

Egyedül az OP rendszeres sort sem sikerült kiakasztanom valamiért fogatlan

Áh, ez nagyon olcsó 8) Már pár napja teszteltem magam rajta...

3.3 Ghz-s P4-el
1 Gb rammal
Nv 7600 GT-vel

Épp a minimum felett vagyok valamivel :shock:

Ez azért érdekes, mivel multiban 1024×768-ban nyomtam MAX-on, 2×AA-val, és nem ment 30 fps alá a game :roll:

AA-t nem támogatj a játék (a hagyományos értelemben) 1024*768 felbontás ma már kicsinek számít (de ettől persze még jó) szerintem nem meglepő, ha a gépedet a közpmezőnybe sorolja :)

hja, középmezőny, de a stalkerhez még simán jónak kéne lennie. Csak tényleg a minimum egy 5700-5900-es GF, meg 2,4-es proci, aztán még a medium közeli állapotot se ütöm meg az oldal szerint :lol: Amúgy ez azért érdekes, mert a FEAR-nél simán a recommended felett van az oldal szerint a gépem, a valóságban meg szerintem nem ennyire jó a helyzet...
A benchmark lemegy úgy, hogy 83 % 40 fps felett van, de azért simán van olyan szoba, hogy van két asztal, meg egy szék, és éppen 28-30 Fps-t produkál a játék...

Nem szabvány AA van benne? Azt hittem HDR-t nem támogat (nem szabványosat legalábbis) :?

az 1024×768-al nincs bajom, csak TFT-n kissé darabos szegény... az a szemét natív felbontás...

Igen én is megcsináltam azt a tesztet amit valaki belinkelt hogy megnézhessük fut e majd a STALKER a gépünkön.Nekem épphogy valami a minimum fölött van egyedül a videokártyám volt pirosban.Nemtudjátok Geforce 7600as videokártya kb mennyi körül mozog?Mert 1 GB ram-ot biztos vennem kell bele csak ugy kb 50 000 lesz rá a keret(de még nemtudom biztosan)és csak azért kérdezem.Köszi.

CPU Speed: FAIL: Sorry, your computer does not meet this requirement. Click the 'We Recommend' button to see a solution to this problem.
:shock: ááá ez elszomorított :cry: .Azért még meg fogom próbálni, hátha elindul :roll: .

Sziasztok! Az érdekelne engem hogy a játék kihasználja-é a 2 magvas procikat!? És ha igen akkor milyen hátrány érint engem ha nincs ilyenem!? :roll:

Elvileg támogatja, gyakorlatilag egyelőre nem... remélem jön valami patch rá, de iziben :roll: Fizikát és AI-t külön számolná, szóval elvileg nem maradsz ki semmilyen feature-ből (hacsak nem ezt a kettőt túrbózza meg a +mag) hanem csak gyorsabb lesz.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul