A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Az első konfigom? Dirrr :)
Hát az biz' 12 éve volt... Akkor egy
100Mhz-es 486 Dx4 esem volt,
8 mega rammal, egy
1 megás Western digital videokártyával,
és egy 1 gigás quantum vinyóval

Hogy ment rajta a stunts, meg a doom... na meg a TFX, meg a psycho pinball... Eh... Régen az ember sokkal többet tudott nyomni egy játékkal, mielőtt megunta volna... Biztos mert fiatal voltam.. De azért kár a régi szép időkért.

Apropó első konfig. Kinek volt itt Commodore 64-ese? :?:

C64 volt is van is (egy lent hentereg a pincében)
Első konfig:
P486
833MB WD winyó
4Mega RAM (sajnos nem ment el a Red Alert mer ahhoz 8 kellett volna)
videokártya: valameik S3 de akkor még nem értettem hozzá annyit, hogy megnéztem volna :D
aztán jött a PI azon már Carmageddon is ment. A többi meg már történelem 8)

486
8 mb ram
40 mb -os winchester :D
Fekete-fehér monitor

De régen is volt már, másodikos voltam általános suliban. Ezéven meg már érettségizni fogok.

Most meg egy ilyen gépre pályázom: MBO ASUS P5PL2/C LGA775
ˇ CPU Intel Core 2 Duo 1,8/1066 2MB Dobozos
ˇ 2 db 1GB 800Mhz DDRII OEM
ˇ VGA GeForce FX 7900GS 256MB PCI-E ASUS (2 év gar!)
ˇ HDD Samsung 400 GB 7200 SATA2 8MB (3 év gar.!)
ˇ DVDRW Pioneer 111 DVD+/-RW oem
ˇ HÁZ Q-TEC 14324 BIG XM Game SILV DLX ház 5 nagy hely
ˇ TÁP 410W Chieftec ATX-410-212 12cm
ˇ Alaplapi GB integrált hálózati kártya
ˇ Integrált 7.1-es hangkártya
ˇ Intel 945 chipset
ˇ 8x USB 2.0 Port
ˇ PCI-Express 16x Slot
213 513 Ft

A mostani gépem is elmegy, de hátha ez összejön pár hónapon belül.

Ja, én is elcsodálkoztam rajta, hogy ilyen olcsó. Akciós ár, meg mondjuk elég erős gép. Jó félmilláért persze, hogy jobbat is lehetne venni, de ennyi pénzért nagyon megéri.

945-ös chipsettel már nem szabad gépet venni... 975 vagy 965!

Na igen, nekem is 945 van és abba már nem mennek bele a mostani többmagos procik, ez teljesen igaz...

srácok egy kérdés:
felraktam a betat de van egy olyan gondja hogy néhol láccik a kép tokéletesen néhol meg amikor nagyobb texturákra pillantok eltuunik és csaka sziinek vibrálnak a consolba iirt valamilyen garafika lehuuzást ne az options menube nem lehet belépni
pliiz help!!

0n3ch0":24gdfkrm mondta:
srácok egy kérdés:
felraktam a betat de van egy olyan gondja hogy néhol láccik a kép tokéletesen néhol meg amikor nagyobb texturákra pillantok eltuunik és csaka sziinek vibrálnak a consolba iirt valamilyen garafika lehuuzást ne az options menube nem lehet belépni
pliiz help!!

Milyen géped van?

radeon 9200 athlonxp 2700+ 512RAM nem egy erőmüü de elfutnak rajta a gammák csak az 1.1 es pixel shaderrel vannak gondjaim de ez nem hiszem gond legyen ebben az esetben remélem a full simán fog menni eléggé lehangoló :(

0n3ch0: közvetlen megelőző hozzászólást nem idézünk!

Radeon 9200 mehet a budiba, haver is ilyennel próbálta. Nem tudja a kivánt shadereket sz.tem elfogadni, nem ismeri fel a DirectX9.0 -t. Athlon 2700+ ... Elmegy.(kéne nekem is :D) 512 RAM duplája lehet javasolt lesz. Uhogy a vidkarid a vékonyka .. 9600 15 ropiért már viszi 2.0 ig a shadereket . (Nem látom a tüzet .. "Tán azért mer 3.0 shadereket nem ismeri a vidkarid" - Igaz pYura? :D)

nah aszonnya ezt irja a consoleba:

*FATAL***:Too many base textures (limit: 400 textures or 64M)
Reduce number of textures (better) or their reslution (worse)
*FATAL***:Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M)
Reduce pixel density (worse) or use more texture lightning (better)

szoval szerintem kicsit lehuuzom a felbontást megvilagositom vagy valami és szerintem majd tokéletesen fog futni (remélem) csak már jojjon a full vagy a demo hogy tudjak belépni az optionsba

hispan1":3n4l1yrs mondta:
Nem biztos, hogy egyáltalán megéri 9600-osat venni manapság akármennyiért is...

Az egyik olyan fogd-és-vidd-olcsón kari, ami képes megenni a DX9-et és még vissza is tudja valamennyire adni .. Mellesleg nem pont STALKER-nek, hanem CoD 2 nek , STB egy Inteles alaplappal a türhető konfigokhoz sorolom... Az MG-nél a gémerek 65% a ATi 95xx vagy 9600-zal tolja :lol:

ha egy 9600-ost akar venni az kb 15.000HUF
de ha X1650-est, akkor csak 22.000 az aqua-ban
és a két kártya közt van egy kis távolság, mert vagy 10 számmal jobb az x1650-es ;)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul