A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vidéki tajparaszttól mit vársz? :lol: Hmvhelyen ilyen finomságok nincsenek :D :lol:

remélem úgy lesz megalkotva az engine hogy akkár még egy régebbi videókarin is elmegy a képességeihez mérten (de szerintem erre nincs esély)
sajna nem source engine

Maximumon biztos nem fog itt senkinek se menni hacsak nincs 8800GTX kártyája! :shock: :? Ugyanis az egyik videóban 8800GTX-el nyomják és úgy van 30 fps (néhol 20)! :shock: :( :o

(Köszönöt pYura-nak a fordításért! :D)

Ne oltsatok már, hogy ez sem elég a max. grafikához:

Alaplap: Asus M2N-E
Processzor: AMD Athlon 64 X2 4200+
Memória: A-Data DDR2 2GB RAM (800Mhz)
Videókártya: MSI Radeon RX1950XT 256MB

ha megnézed a gépigényt akkor láthatod hogy ezen a masinán JÓL fog menni

figy most olvastam német gamestar-os tesztet és ez már az "Optimum" résznél volt. úgyhogy szerintem megnyugodhatsz. :lol:

ez a játék nem lesz "boiling point road to hell" (aki ismeri az tudja hogy miről beszélek (a játék dobozán ez áll:minimális rendszerigény :2ghz proci,windows xp,512mb,4gbhdd,128mb t&l vidókari directX 9.0c
na az én gépemen ennek megfelel sőt jobb is és szaggaaatott mint a 7 szentcség szóval remélem a stalker nem lesz ilyen sokkal optimizáltabb lesz

én úgy láttam a gamestar-ban hogy dx8ra és dx9re optimizálták (a dx10 hála istennek kimaradt mert akkor még tovább szenvedtek volna vele és lehet hogy csak 2009 jelent volna meg) (de hál az istennek 2 hétmulva kezünkebn a játék dvd-je meghajtó ki és mehet az install és utána a játék)

Hát ha a béta fullon szinte mindenkinek megy akkor szerintem nem lehet akkora gond, és mindenkinek menni fog(minimumon) :D :D

azért a bp nekem tetszett (csak ne lett volna bug-os a története jó volt és a grafikája is egy kicsit (de nagyon kicsit ) tetszett akinek dzungel lövöldözős játék kell annak ott a JUST-CAUSE hameg nem jön be akkor várja meg a CRY-SIS-t (na az alá kell majd vas)

én is halottam hogy nem kell majd nagy gép hozzá de szerintem biztosan kell
(azért durva a grafikája)

Sziasztok.HISPAN szerinted mit vegyek a gépbe hogy a STALKER szépen fusson mármint a mostani Gamestar-ban olvasom hogy 3 kategoria van.Az én gépem szerintem Középkatoegirás csoportba tartozik mert P 4 3ghz Ati 9250 és 256 vagy 512 Ram nemtudom.RAMot biztos tervezek bele legalább 1GB-t de videokártyát GEFORCE-t szeretnék vagy Radeont.Te melyiket javaslod?Ugy értem ha Geforce-t akkor milyet és ha Radeont akkor milyet?Köszi a választ előre is:):)Sziasztok.

tudom, hogy nem engem kérdeztél de ha elfogadod az én válaszom a következő:
RAMból egészséges ha van 1 giga és ha lehet minél gyorsabbat vegyél
Videókártyából a legjobb a legborsossabb: itt azt érdemes eldönteni mennyire szép játékot akarsz, mennyire akarod, hogy a kártya "tartós" legyen és mennyi pénzed van rá.
GeForceoknál a 7800 környékén volt mostanság árzuhanás.
ATi-ban nem vagyok otthon.
De majd visszatér a doktor Úr és ő ad felvilágosítást :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul