A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
szerintem jobb az ha saját magunk álítjuk össze a gépet úgy olcsóbb és jobb is :arrow:

Vagy elmondja az igényeit egy hozzáértőnek és az az illetővel együttműködve összeállítja a gépet.

Nekem anno amikor egy ilyen hozzáértő ember rakta össze a gépem Willemate-es proci került a gépbe, amit tökre nem lehet húzni, ellenben a Northwoodos legendával, ami simán ment 50% túlhajtással... -.- Biztos gondolta, áh úgyse fog tuningolni, minek a jobb neki :roll:

Érdekes, hogy legtöbben spórolni akarnak és nem akarnak sokat költeni a gépre. Legtöbben akik nem tuningolnak csak azért nem teszik, mert nem értenek hozzá.

Bloody Fox":2rkbi76u mondta:
vagy mert nem akarják, hogy instabillá váljon a gépük ;)

CPU nálam kb 50%-al van túlhajtva és kőkeményen betonstabil :!: Tesztprogramokkal pontosan meg lehet határozni hol a hardware vége... nem tudom miért gondolják az emberek, hogy gyári értékek az valami szent szám, amit nem lehet túllépni :roll: rugalmasabb a dolog ennél...

Szerény személyem azért nem tuningol, mert általában egy adott gépet ott is szoktam visszaváltani, ahol vettem, és ha megkérdezik, hogy volt-e tuningolva, és én azt mondom, hogy nem, akkor nevetségesen magas áron szokták visszaszámítani a régi masinát. Ez nekem megéri, nem mellesleg ez egy bizalmi viszony azzal, akitől gépet/alkatrészeket veszek.

hogyha valkinek nem elég a proci teljesítménye akkor vegyne nagyobat !!!
Tényleg milyen voltaz első konfigotok?

1 kérdőjel, nem 26. hispan1

első konfigom:

AMD Athlon XP 1600+
GeForce 3 Ti 200 128/64
256mb DDR ram
MSI mittumén milyen alaplap
Maxxtor 60GB HDD
CD-rom meghajtó ;)

Ehh, de régen volt az első konfig...

Amire emlékszem belőle:
Intel Celeron 566 MHz