A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Core2 jó választás akár hogy nézed. E6300 1,86Ghz @ 3Ghz könnyedén megvan alapfeszen :wink: Ez mindenre elég kell, hogy legyen! (Ennél jobb gyárilag sincs)

Chabi":2bfqco8n mondta:
widra":2bfqco8n mondta:
Úgy is megért a cserére stalkerig talán lecserélem

Szerintem jobb ha megvárjuk az első igazi gépigény teszteket. Az a biztos mint elötte bevásárolni ... :roll:

Én sem azonnal akartam eldobni a mostani szekeret, de csaknem lesz akkora a gépigénye, mert azzal harangozták mindig a játékot, hogy há nagy területeket járkálhatunk be és mégsem lesz nagyobb a gépigénye...de gondolom nagy kamu az egész fuck'n PR részlegek... :twisted:

widra":3101jr4w mondta:
Chabi":3101jr4w mondta:
widra":3101jr4w mondta:
Úgy is megért a cserére stalkerig talán lecserélem

Szerintem jobb ha megvárjuk az első igazi gépigény teszteket. Az a biztos mint elötte bevásárolni ... :roll:

Én sem azonnal akartam eldobni a mostani szekeret, de csaknem lesz akkora a gépigénye, mert azzal harangozták mindig a játékot, hogy há nagy területeket járkálhatunk be és mégsem lesz nagyobb a gépigénye...de gondolom nagy kamu az egész fuck'n PR részlegek... :twisted:

Nagy gépigény fogalma relatív. Azóta sokminden változott :roll:

Még mindig ráér mindenki azután fejleszteni, hogy kipróbálta és a saját szemével látta a játékot. Nem?
Ne parázzunk előre.

Neeem, a játék (a collectors edition).
A RAM az majd nyáron kiderül. Azt is bőven 20 alá saccolom amúgy.

Ja ertem 20k a CE-re... :D remelem ennyiert AK-t is adnak melle :lol:

hispan1":1c75zj6c mondta:
AK-m már van, adjanak rá optikát, az még nincs rajt. Vagy jöhet rá egy gránátvető is :) :)

Haha nekem van egy granatom, meg egy lada huvely :) na de ez mar off...

Élmény lehet.
Faterom anno hackocsizott, ő szokott mesélni. Csak aztán nem marad ott, mert alacsony embereket kerestek, ő meg magas volt.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul