A játék gépigénye

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Chabi":md4l484q mondta:
pYura":md4l484q mondta:
uhh szerk.: mivel ez a gépigény topic nem esett le először mire célzol.......... olvastam az angol fordítást, abban is sea monster van, szóval szörny lesz, de valószínűleg szárazföldi változatban, vagy valami akváriumban... mert a Stalkerben NEM LESZ NYITOTT VIZ!!

http://stalker.hardwired.hu/pic_alker_800x600_032.jpg

http://stalker.hardwired.hu/pic_alker_1024x768_030.jpg

Egyszer láttam valami térkép félét a városról. A város körül rengeteg víz (folyó) és mocsár volt.

Ezek elég régi képek (elég csúnyán is néz ki rajta a H2O) Én örülnék, ha bennhagynák ezeket a vizes pusztai részeket, pont ilyen helyen szoktunk vadászni :D Ezek a "vizek" többnyire csak bokáig max. térdig érnek.
Nagy feeling lenne derékig érő vízben törni az utat (akárcsak a könyveben :))
Én abból indultam ki, hogy egyszer egy interjúban mondták, hogy nem lesznek "úszható" vizek, mert nem tutdák megcsinálni, meg amúgy is minden rádioaktív :wink: , valamint egy rendes vizes képet sem láttunk. Reméljük megjelenik még pár video, amiben fény derül még pár igazságra.

pYura":2rm2t4pd mondta:
Én abból indultam ki, hogy egyszer egy interjúban mondták, hogy nem lesznek "úszható" vizek, mert nem tutdák megcsinálni, meg amúgy is minden rádioaktív :wink:

Wehh... rájöttem !! :D

Lesz tó + folyó, de tényleg nem lehet majd benne úszni mert akkor a sea monster elkap. :shock: Azt meg nem tudod kinyírni... :? A mocsár az más, azon lényegében lehet óvatosan járni.

hispan1":2r4vrejf mondta:
Én ebből a képből indultam ki, igaz ez sem mai darab, szóval nem garancia semmire:

http://stalker.hardwired.hu/pic_alker_1024x768_085.jpg

Nem egy mély víz, a partja sem szép, de alapvetően nekem nincs vele gondom.

WOW ezt képet még nem láttam :shock: "szárazföldet látok" :D úszás szerintem sem lesz, a víz kérdés most elbizonytalanított... lesz, ami lesz. Jobban belegondolva kell, hogy legyen víz... valamivel hűteni is kellett az a reaktort :)

Ki tudja, mennyi idő telt el pontosan azóta, hogy azt a reaktort hűteni kellett.
A másik dolog pedig, hogy ha van eszük a tudósoknak (és ez csak teória, mert zóna nincs), akkor a zónát lecsapolják, vizszintjét minnél jobban csökkentik, hogy az esé ne moshasson ki semmi radioaktívat a területről. Tehát lehet, hogy az arra fel folyó patakokat, vízfolyásokat elterelték, a kisebb tavakat lecsapolták, elrekesztetteék az azokat tápláló vízforrásokat. Ez egy teória, de logikus védelmi mechanizmus lenne.

Az a múltkori 2GHz-es proci, 1GB RAM, GF6800 mondtam én hogy csak a minimum gépigény lesz. :lol:

Q: Name the iron, on which 100% entire beauty will fly on the maximum tuning of quality....

A: As you understand, the use of most contemporary graphic fich, together with the enormous locations and the complex geometry, are imposed definite requirements for the configuration of computer. Thus, for instance, on Dual Core 6300, RAM 2 gb, GrForce 7900 it is possible to play with the maximum tuning.

Tehát mostmár biztos a dualcore gépigény.

Chabi":rst4wpi5 mondta:
Az a múltkori 2GHz-es proci, 1GB RAM, GF6800 mondtam én hogy csak a minimum gépigény lesz. :lol:

Q: Name the iron, on which 100% entire beauty will fly on the maximum tuning of quality....

A: As you understand, the use of most contemporary graphic fich, together with the enormous locations and the complex geometry, are imposed definite requirements for the configuration of computer. Thus, for instance, on Dual Core 6300, RAM 2 gb, GrForce 7900 it is possible to play with the maximum tuning.

Ez firss vagy régi interjúból van?

Chabi":3qbxti0t mondta:

Q: Будет ли оптимизация 2Core? (Lesz-e dualcore optimalizáció?)

A: Уже есть (Már van)

Hurrá bontsunk pezsgőt pattog1
lövés1

kicsit így már oda fog baßni a dolgok asszem....még a végén új gépet kell vennem :oops:

widra":1tc6jbr1 mondta:
Úgy is megért a cserére stalkerig talán lecserélem

Szerintem jobb ha megvárjuk az első igazi gépigény teszteket. Az a biztos mint elötte bevásárolni ... :roll:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul