A 3. világháború és alternatív jövőképek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Ramirez: nem is írhattam volna jobban , az az idézet meg örök :) (Milyen a hangulat nálatok , azt olvastam jó, hol olvastad ? hát a hangulatjelentésben :D )

Scarecrow":3uxofg0w mondta:
kell a görcsnek háború elintézhetik őket "természeti katasztrófa" címen is mint a töri tanárom azt állandóan hangoztatja: "2012 valós esemény, de nem természetes!"

a magam részéről azt hiszem 3ik VH nem igen lesz...

“Azt nem tudom, hogy a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel.” (Albert Einstein)

Albert Bácsi sok okos dolgot meg mondott. Szeretem az idézeteit

Aztán meg szerintem, amíg vannak hatalomra vágyó emberek akik gazdagabbak akarnak lenni, addig lesznek háborúk. Szóval szerintem esélyes hogy lesz. De már inkább technika lesz döntő szerepű. Pilóta nélküli gépek, távirányítású robotok, már mind meg van. A technika megállíthatatlanul fejlődik a háborúval ez felfog gyorsulni. Egészen addig jó is lesz amíg valamelyik marha rá nem tapad a piros gombra aztán, jöhetnek a kövek meg botok. Persze ez is csak az alsó rétegnek, az elit az teljes pompában fog tovább élni, luxus körülmények között. De ha nem ez lesz akkor akkor kialakul egy globális állam vagy valami hasonló ami magába foglalja az egész bolygót. ennek is megvannak az előkészületei...csak nincs köze a topikhoz

"Aztán meg szerintem, amíg vannak hatalomra vágyó emberek akik gazdagabbak akarnak lenni, addig lesznek háborúk."
Pontosan így van, hataloméhesek pedig mindig is lesznek.

Jobban örülnék, ha mondjuk olyan világ elevenedne meg, mint amilyen a Deus Ex 3-ban van :-)
Keverve egy kis posztapokaliptikus feelinggel ^^

Én nehezen tudom elképzelni az emberiséget úgy 50 év múlva. Valószínű, hogy addigra már lecseng egy újabb világháború, és teljesen mások lesznek az országhatárok.
Európa egyesülhetne például, és minden ország a gazdaságának és földrajzi adottságainak megfelelő "munkát" kapna.
Kihasználhatnák az Alföldben rejlő mezőgazdasági lehetőségeket is például.
Valószínű hogy ez után is történnek majd háborúk, a világháború alatt sokkal magasabb szintre fejlődött haditechnikával.
Lesz zsarnokság és igazságtalanság, mint mindig - kb. olyan lehet a világ mint most, csak modernebb köntösben.

Gyünni fog a Nibiru,beszív minket a CERN által generált fekete lyuk,betámad a disznó és tyúknátha-egyesülvén erősebb alapon,majd leszállnak az ufókok,és részecskefegyverekkel,meg molekuláris dezintegrátorokkal eliminálnak minket,majd megemelik a nyugdíjkorhatárt egymillió évre,és utána sem fizetnek,aztán mi is lesz még? Ja,mindjárt mondom, aki hamarabb elhunyt,azt kiássák és zombiként munkára kényszerítik,mert meg van mondva,hogy a munka nemesít,persze nekem nem lesz ilyen nehéz dolgom,mert már egyébként is zombi vagyok....na meg még,a végzetes klímaváltozás miatt helyet cserél az északi és déli pólus,mindenkinek egy lába lesz-ami nem is baj,mert nem tud majd rugdosódni-s ide hozzák a világ összes radioaktív halát,mert azt nekünk adják el-jó pénzért-hogy még párszor megpusztuljunk,aztán meg még annak kell fizetni,aki dolgozik,de mindenkinek kell,mert mindenki közmunkás lesz,napi 168 órába, valamint eltörlik a.... tányérokat,mert vizesen nem lehet őket berakni a kredencbe.
De ezek a változások kizárólag Magyarországon fognak jelentkezni,mert máshol béke ,cukor és lépesméz lesz...
Na,ez a jövő,és még a tizedét sem mondtam el. :D

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/djqPnbedTG4?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/djqPnbedTG4?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

méghogy szívelégtelenség ekkora kamut, én lőttem le taps1 ide a béke nobel díjat!

különben meg milyen ironikus, hogy minden csunyaság amivel megvádolták a nácikat és utóbb ártatlannak bizonyultak majd a kommunisták megvalósítják

Észak Koreában egyenlőre ütik vágják az aszfaltot,halálos extázisban fetrengenek az utcán,mert siratják a nagy vezírt,de ott a 28 éves -amúgy szép kövérre hizlalt -édes kis fiacskája,aki majd folytatja a nép feletti korlátlan rajoskodást,a a külföldi italok szintúgy korlátlan élvezetét, a pofátlan és arrogáns,a népét iszonyú nyomorba és nélkülözésbe döntő idióta fegyverkezési és értelmetlen atom- programját,és szépen mindenki éhen hal.
Nekik tényleg itt a világvége. Pont....

Utóírat: A maradékot-az ország egész területét- pedig eladja jó pénzen,persze annak,aki a legtöbbet kínál érte. Később pedig az Amazonasban megeszik a piranhák.

Arra lennék kíváncsi, hogy a nép olyan agymosáson ment keresztül, hogy most tényleg valóban siratja a ,,Kedves Vezért", vagy csak megjátszák? Túlságosan is valódinak tűnik.

A kegyetlenség és a félelem olyan motiváló eszköz aminek nagyon sokan fejet hajtanak...
De őszintén engem nem érdekel. Észak és Dél Korea! úgy öli egymást és a népüket halomra ahogy akarják én nem fogok panaszkodni.
Én a saját elbaszott országom miatt aggódok... Mert hát lássuk be itt is ugyan ez megy csak pepitába.

Ám,azt tudnod kell,egy szikra elég! A két ország szembehelyezkedése miatt-ami csak a jéghegy csúcsa volt akkor is,mivel ott valójában a kommunizmus és a szabad világ feszült egymásnak-már az ötvenes években fennállt a harmadik-és egyben végső-termonukleáris kollapszus lehetősége.
Ezek a helyi ,de a két világrendet egymásnak fordító konfliktusok eleve magukba hordozták a III.vh kitörésének lehetőségét,és hogy nem lett belőle semmi,csak annak köszönhető,hogy kb. egyforma volt a két erő,és kölcsönösen tudták,hogy nem lesz igazi győztes.
(Valójában az USA a fegyverkezési versennyel vágta haza az oroszokat,mivel akkor nála volt a technológiai fölény. Hogy most ki birtokolja ,azt nem tudom.)
Másfelől nézve viszont,ha egy bizonyos nagyhatalom háborút akar,akkor édes mindegy neki,úgyis talál-vagy generál hozzá-casus bellit. Ilyeténképpen lehetünk mi is "flashpoint". Sajnos......
Azt persze gondolom,nem kell taglalni,hogy amiképpen József Attila is fogalmazta:"Finomodik a kín...",s e képen a háború eszközei is másfélék lettek,bár a legfontosabb még most is a Szun-Ce által megfogalmazott gondolat,miszerint a "Gyorsaság a háború lényege".
Sajnos én úgy látom,mi egy globális összeütközésben egy- két óra alatt megszűnnénk létezni,mert olyan "rossz helyen" élünk. Ezzel lehet vitatkozni,lehet emiatt haragudni , csak egyet nem lehet,tudomásul venni !És,ahogy történnek a dolgok,mi soha semmi rosszból ki nem tudnánk maradni,még véletlenül sem.
:?

Tibi":2ae64p6q mondta:
Arra lennék kíváncsi, hogy a nép olyan agymosáson ment keresztül, hogy most tényleg valóban siratja a ,,Kedves Vezért", vagy csak megjátszák? Túlságosan is valódinak tűnik.
Ha szabad kissé újramelegíteni ezt a témát volna pár megjegyzésem :
A tömegmanipulációt "dicső múltunk" diktátorai találták fel ez köztudott. Kiterjesztve már gyerekkortól kezdve alkalmazták (ld: Hitlerjugend, kisdobosság,úttörők stb.) Ha egy olyan országban élsz ahol minden egyes hozzád eljutó infó szűrt és a hatalom által beállított kép szerint néz ki akkor a világról nem lehet más felfogásod csak amit megszabnak.
/Aki olvasta (A.Huxley- Szép Új világ; vagy G.Orwell-1984) azok tudják jól mire utalok. Aki nem ódzkodik a borzalmaktól annak az 1984 et javaslom ami a kommunizmus lélektanába enged betekintést./
Ennek időnként van néha olyannyira abszurd változata (pl személyi kultusz) is ami már kifejezetten vicces Pl: Türkmenisztánban, de alapvetően a tömegeket tájékoztatni és manipulálni egy és ugyanaz.
A többit rátok bízom.

Vissza
Top Alul