Dobd fel Rapidshare-ra, és linkeld be ide egy hsz-ben. Én szívesen elolvasnám, és gondolom a moderátorok se "szórakoznának" azzal, hogy letörlik az ominózus hsz-t.
Egyébként elárulom, kishazánkban megélhetés gyanánt írói tevékenységet folytatni gyakorlatilag hülyeség, lehetetlen. Kb. a '40-es évek óta ha megfigyeled, nincs főállású magyar író, mindenki, aki megjelentet, két kategóriára bontható:
1: dolgozik mellette, mégpedig valami olyasmit, amiből megél, és még kiadatni is marad pénze
2: egyetemi professzor vagy szakbarbár tanár, aki tökre el van telve a melójától, olyannyira, hogy kül. eszmefuttatásokat jelentet meg az egyetem költségén vagy annak komoly anyagi hozzájárulásával(ez ugyanis jár az egyetemen tanító prof.-oknak)
ebben ki is merül hazánk jelenlegi könyvíró rétege (a folyóiratokban/magazinokban megjelentetett stuffot direkt nem kategorizáltam ide).
Senkinek sem akarom ezzel elvenni a kedvét az írástól, hiszen az jó dolog, kreatívvá és mélyebben gondolkodóvá teszi az embert, de mondom még1x, az utolsó magyar írógeneráció, aki kizárólag a tehetségéből meg tudott élni itthon, nagyjából Karinthyék-Kosztolányiék generációja volt..... annak meg már van vagy 70 éve, még testvérek között is....