2011. Ember és szörnyeteg

Köszi a dicséretet! STALKER témálú dolgot aktuálisan nem irok, de épp kész vagyok egy novellával, mely az asteroida övben játszódik. Nem tudom, hogy itt lehet-e ilyeneket kirakni?

Dobd fel Rapidshare-ra, és linkeld be ide egy hsz-ben. Én szívesen elolvasnám, és gondolom a moderátorok se "szórakoznának" azzal, hogy letörlik az ominózus hsz-t.

Egyébként elárulom, kishazánkban megélhetés gyanánt írói tevékenységet folytatni gyakorlatilag hülyeség, lehetetlen. Kb. a '40-es évek óta ha megfigyeled, nincs főállású magyar író, mindenki, aki megjelentet, két kategóriára bontható:
1: dolgozik mellette, mégpedig valami olyasmit, amiből megél, és még kiadatni is marad pénze
2: egyetemi professzor vagy szakbarbár tanár, aki tökre el van telve a melójától, olyannyira, hogy kül. eszmefuttatásokat jelentet meg az egyetem költségén vagy annak komoly anyagi hozzájárulásával(ez ugyanis jár az egyetemen tanító prof.-oknak)
ebben ki is merül hazánk jelenlegi könyvíró rétege (a folyóiratokban/magazinokban megjelentetett stuffot direkt nem kategorizáltam ide).
Senkinek sem akarom ezzel elvenni a kedvét az írástól, hiszen az jó dolog, kreatívvá és mélyebben gondolkodóvá teszi az embert, de mondom még1x, az utolsó magyar írógeneráció, aki kizárólag a tehetségéből meg tudott élni itthon, nagyjából Karinthyék-Kosztolányiék generációja volt..... annak meg már van vagy 70 éve, még testvérek között is....

Styepan! Sajnos egyet kell veled értsek! Én az első kategóriát képviselem, orvos vagyok, és ezzel keresem kenyerem. Írni lelki megtistulásként kezdtem, éjszakánként. Minden nap, minden ügyeletben testközelben találkozom a szenvedéssel és a halállal, kellett valami, amivel tudok regenerálódni. A másik út - a pia, vagy a drogok. Eddig csak olyan kiadók jeleztek vissza, igaz kitartóan, akik tetemes hozzájárulás fejében adnák ki írásaimat.

Grat! baromi jó írás! meg-hajol leültem elolvasni és aludni is csak a suliban volt időm :D remélem folyatod munkásságod meg-hajol meg-hajol meg-hajol

Én valamiért nem tudom megnyitni :( .
Nem tudja valaki , hogy mi a baj?

Nahát TESTVÉR! Ez nagyon tuti lett, oroszok veszik rendesen, biztos keresel vele egy valag pénzt... Nem is csodálkoznék, hiszen tényleg nagyon jó.
Sokat olvasok de néha már így elunom és abbahagyom, nem bírom végig olvasni.. de ez más.
Örülök, hogy olvashattam... :)

Emberek én még régeben olvastam, de elfelejtettem kommentelni.Baromi jó, színvonalas, igényes.Minden ami kell.És megvan benne a zóna varázsa is...

Köszi a jó kommenteket, fiuk! Nagyon jól esett. Sajna elég rég jártam idebenn, mert folyton dolgoztam, de megérte visszatérni. Apropó, időközben írtam egy új regényt, ez is Sci-Fi, bár nem STALKER. Ha érdekel titeket és engedi az admin azt is kiraknám.[/list]

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul