2011. Ember és szörnyeteg

Szevasztok fiúk!
hispán kérésemre helyezte el ilyen formában művemet, mert így sokkal kényelmesebb olvasni. A kisregényemben egy saját Zóna látomást próbáltam megvalósítani, némi krimi és háborús hangulattal megfűszerezve. Kíváncsi lennék a véleményetekre. A regény bizonyos részei oroszul is megjelentek,önálló novella formájában a hivatalos GSC S.T.A.L.K.E.R. oldalon meghirdetett III-ik irodalmi versenyen, és különdíjat is nyert. Ezzel párhuzamosan írtam ezt a munkát, csak magyarul. Jó szórakozást hozzá! Minden építő kritikát szívesen fogadok.j

Eddig jó, a 76 oldalon tartok. Csak így tovább! :twisted:

Putiteng! Nevedből ítélve olvasol oroszul is . Látogass el az oldalamra a Proza.ru-n. A linket megtalálod a profilomnál.

Köszönöm az elismerést, örülök, hogy valaki végre végig tudta olvasni. Minden épitő kritikát szivesen vennék. Tudom, hogy hosszúra sikeredett, de a történetet nem birtam kurtábban elmondani. Meg bevallom, jól is esett az írás. Van még egypár kész (és lényegesen rövidebb!) anyagom, de azok nem a STALKER világához kapcsolhatók, így, gondolom, itt nem jelenithetőek meg.

Hosszú? Nem.
Már egy hete végigolvastam. :wink:

Én is elolvastam , nagyon tetszett, jó lenne , ha több stalkeres sztorit is írnának, mert ezeket már sajnos végigolvastam :(

kikene adni oket! talalni egy kiadot es kiadatni ilyen 50 tortenet egy konyvbe dologba. biztos vennek es lehet meg forditanak utana kulfoldire is. :D :D :D mit gondoltok?

Gratulálni szeretnék az íráshoz, nekem nagyon tetszik. Folytasd tovább.

WOW! Köszi a dicsérő szavakat, fiúk! Szárnyakat kaptam és természetesen folytatom. Kiadókkal már próbálkoztam, de a könyvpiac pang, és csak saját költségen vállalnak kiadást. Erre, sajna, nincs nélkülözhető 3-600 000 forintom. Küldtem a Galaktika magazinhoz is, de még válaszra sem méltattak. Van valakinek egyébb ötlete? Folyóírat, egyébb kiadvány?

Képes Sport? :D

Amúgy nem tudom, nem ismerem a magyarországi újságokat.

en konyvre gondoltam. de megkerdezek vkit h vane kedve kiadni, nagyapamra gondoltam o benne van az ienekbe. tobb konyve is van szoval csak tudja h kene csinalni.

Az orosz könyvpiacon tömegesen tarolnak a mindenféle STALKER könyvek, regények, novella gyüjtemények, egyebek. Persze ott a játék is egészen más népszerüségi dimenziókban mozog mint nálunk. Sokat elolvastam közülük, egy részük minőségi munka, de nagyon sok a gagyi, élvezhetetlen sz-r is! Amit az új játékhoz kiadtak - egyszerüen katasztrófa! Tele van hibával, elirással, és sok benne a gyenge, szinvonaltalan munka. Ezt nem azért mondom, mert az én novelláim nem fértek bele, hanem azért, mert tényleg számos, sokkal jobb munka volt a verseny keretein belül publikálva. Összesen több min 700 novellát küldtek de a szerzők, de aki válogatta őket, de rossz munkát végzett.
Nem tudom, lenne e Magyarországon keletje egy ilyen gyüjteménynek, de érdemes megpróbálni. Pár ezren megvennék a könyvet, legalább annyian, mint a játékot. Esetleg a játék magyar forgalmazójával lehetne tárgyalni egy kisméretü melléklet forgalmazásáról, akár nyomtatott, akár digitális formában.

Pedig olyan szívesen elolvasnám én is azokat a könyveket. Oylan rosz, hogy oroszban van minden ami szem-szájnak ingere itthon meg öröljünk ha CE van. #B

Putiteng":1ial5smj mondta:
Eddig jó, a 76 oldalon tartok. Csak így tovább! :twisted:

Ez oldalakra van bontva? bár én wordpadban olvastam el, de max anyi hogy 2 fejezetre azt hiszem.
kb 4 óra allat átrágtam magam a storyn. de tényleg csak dicsérő szavaim vannak hozzá.
visza térve az elejére, egyet kell hogy értsek The ras barátunkal, a stalkerről tényleg nagyon kevés dolog van hazánkban ami engem azért lelomboz. :cry:

gratulálok , nagyon jó kis regényt raktál össze , egyszerűen nem tudtam abba hagyni az olvasást magával ragadott a történet
szeretnék további sok sikert kivánni a következő műveidhez, hisz szerintem folytatnod kellene :)
mégeccer grat :)
Üdv : HunStalker :)

Vissza
Top Alul