Zenei topic

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
ide lehet írni mindent a zenékkel kapcsolatosan

(milyen zenéket szerettek illetve stílust előadót)

én stílusban inkábbb a rock-ot és metált szeretek

kedvenc együttes riseagainst ( na itt lehet vitatkozni mert a legutólsó albumuk az rock a többi meg punk rock de szerintem inkább rock.....)
szeressem a nightwish-t is

Én is mindenevő vagyok, régi rock, komolyzene, minden...
De leginkább filmzenében utazom...

Tschá! Nálam klasszikustól a rockig-metalig sokminden dominál a zenei kultúrában, 8) utóbbiból főleg Manovar, Hammerfall, metalból Burzum pl. (de szeretem a régi katona-dalokat is)

ahogyan olvasom kilógok a sorból, mert én Hardstlye-t, jumpstlye-t hallgatok főleg, régebben hardtechno-t meg trance-et nyomattam, hip-hop ból csak egy kedvencem van Hilltophoods

én technot hallgatok (de csak a regi sved vonal erdekel és a regi olasz cucok, pl: gaetano parisio, drumcode szeria, adam beyer egyeb cuccai, hardcell, mhonolink, chris liebing stigmata sorozata aka az elso schranz zenek, hm akkor glenn wilsonek is meg marco carola stb stb... ma mar sajna mind fos, szal a regieket gyujtogetem) és készítek főleg (zoxfeld neven, jajj onreklam :F), azonban nem vetem meg az igazán beteg black metalokat sem. (iniquity, berzerker, morgul, asesino, demia stb hosszú a sor, és a meshuggah-t is majdnem elfelejtettem)

én szeretem a film a reklám és játékzenéket valamint TATU-t és PPK-t hallgatok de még van 1-2 számom Dj Rasputin-tol azok is jok.Amugy ROCK-ot,D n B-t,RAP-et,nem hallgatok leginkább nekem a Pop és a Dance zenék jönnek be.Amugy ezt a videot már biztos láttátok Youtube-on ( http://www.youtube.com/watch?v=dU8mSRuE ... ed&search= )de átkonvertáltam mivel nekem tetszik a zenéje mégha elsőre vagy sokadik hallgatásra szörnyű is.Az ilyesmi zenéket is birom pl a Stalker zenék is azért lettek a kedvenceim(mármint amik a játékvideok alatt voltak hallhatoak)mert mikor simán hallgatom azokat a zenéket szinte képszerűen beugranak a jelenetek a játékbol vagy épp egy Pripjat-os Csernobil-os videobol :):)

Ki hallgat rap-et közületek?

Mert én azt főleg és még kis rock is jöhet nekem.

Amit nagyon utállok az a pop techno.

Az én gyűjteményem a legvegyesebb szerintem mind közül, és ezeket hallgatom is:
Az összes elérhető a következő előadóktól:
Iron Maiden, Scorpions, Kraftwerk, Queen, Mike Oldfield, Jean Michell Jarre, Vangelis, Nightwish
Egy - két album:
Enigma, Topmodelz, Edenbridge, Tristania, Luca Turili, Tiesto
ja meg még amit a sláger rádióban lehet hallani a kultúráltabbakat.

igen ami a gyüjteményedben van azok között van pár zura előadó:

nekem: Avantasia,Edguy,Firelake,Nightwish,Rhapsody(vagy rhapsody of fire ),Airbourne,Alkaline trio,Arch enemy,Dream theather,Gorillaz,Green day,Hooligans,Vangelis,Iron maiden, Kerozin, Linkin park ,Paparoach,Rise against, Rihanna,Red hot chili papers, Seven mary three,Wolfmother,Tyga,Yellowcard,millió egy film és játék OSt pl: The rock, hitman.... stb .

természetesen az összes előadótól minimum 2 album megvan... de ilyen nightwish és ilysemi stílusú együttestől diszkográfia van :D , melett van még pár szánalmasabb rap és techno előadó is de azok természetesen nem a media player műsortárában :D

én House, Electro és Hands Up! (Commercial és Hungarian) párti vagyok :lol: :wink:

Thomas Gold, Klaas, Spencer & Hill, Dave Darrel, etc...
Rob Mayth, Raindropz!, Rocco vs. Bass-T, Sonitus vs. PinkZone!, Daniel P., Yellow Gas Station, etc...

Te akkor inkább déli rap beállítottságú vagy úgy veszem észre ezekből az előadókból akiket felsoroltál.

Én rap-be a keleti stílust a szeretem főleg Wu-tang-et hallgatok.
de a westside-se olyan idegen stílus tőlem.

halgat valaki ilyet: P.A.(Paranormal Attack) , Infected Mushroom vagy egyeb psytrance stilusu zenet?

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul