.Wv' halott / Új klán?

rtcwtzs

ADMIN
Csatlakozás
2010.10.14.
Üzenetek
288
Reakció pontszám
0
Webhely
rtcw-portal.com
Szevasztok!

Beszéltem pár .Wv'-s taggal és mostmár biztosra tudjuk, hogy a csapatnak annyi, a tagok inaktivitása miatt (is)... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy biztosan teljes szerepet tudnék vállalni egy új magyar csapatban  :)

Akkor neki is kezdhetnénk... jöhetnek az ötletek!

Gyerekek! 2 nap szünet van! Mit szólnátok ha msn-en vagy skype-on szerveznénk egy beszélgetést akkor amikor mindenkinek jó! Mondjuk ma délután vagy este felé! Hm?

Estefelé nekem jó lenne, tegnap is házat csináltuk, éjjel diszkóban melóztam, nemsokára megint megyek vissza házzal foglalkozni... oO

nekem este is jó +délután is.... de holnap délben is megoldható  ;D

hah...na mit szóltok mondjuk MSN és 19:00? A konferencia beszélgetést én fogom kezdeméányezni, akik nekem megvannak msn-en azokat behívom. Akik meg hiányoznak és másoknak megvannak, azokat meg majd ők hívják be ;D Nos?

Amúgy arra gondoltam ha meglenne már a klán név akkor az rtcw-portal helyet adhatna az új klán oldalának! Vagy egy alfórum keretein belül (pld. klánnév.rtcw-portal.com) vagy egy topicot nyithatnánk neki, vagy az első megoldással egy komplett weboldal is elkészülhetne...

akos ..majd engem meg tiltsmár vissza msn-en... gondolom az msn vírus miatt tiltottál le..:P bocs de azt magától küldi xD

Batista mondta:
akos ..majd engem meg tiltsmár vissza msn-en... gondolom az msn vírus miatt tiltottál le..:P bocs de azt magától küldi xD
LoL :)
jah majd írts már le vagy hívj meg távsegítségre vmikor és kinyírom neked én  :)

Search&Destroy
(asszem ez lesz a következő tetkóm..  ;D

Hello all!
Nekem bármikor jó a konferencia.Pl. ma este 7 is jó

DealeR mondta:
Hello all!
Nekem bármikor jó a konferencia.Pl. ma este 7 is jó

Szia! Okés! Akkor úgy kéne, hogy mindenki ott legyen aki részt venne a csapatban!

Ha tudsz vki jó játékost és érdeklődöt meghivhatod Te is :)

Ezzel kapcsolatban csak annyit ,hogy szerintem ne vegyünk fel minden jött-ment magyar játékost,mert megint az lez belőle,hogy elkezdenek anyázni az adminoknak és megint magyarázhatjuk ki magunkat. + szerintem egy kicsit a minőségre is kéne alapozni, hogy ne full kezdőket vegyünk fel.Persze a játék a lényeg nem a győzelem :D

Vissza
Top Alul