Wolfenstein (2009)

Én tudok mesélni (mert haver kölcsön adta) Nagyon faxa játék nekem nagyon bejön még full grafin se szaggatt és Full képernyőn se. Elég sok féle fegyver van benne kitaláltak is és fejleszteni is lehet őket pénzért meg van valmi medal aminek ha össze gyűjtöd a részeit védelmet tudsz kreálni magad köré vagy lelassíthatod az időt vagy golyók áthatolnak az ilyen védő falon mint a hl2-ben is vnnak azok a kékszerűségek meg lelassíthatod az időt is. Még a csak a felénél járok de nem lehet abbahagyni nem nehéz játék még über szintensem az a legnehezebb ( lehet hgoy félre olvastam) de én azon nyomom és elég jó. Ja és vannak benne szép számmal mutánsok is egy aott pálya után meg szörnyek.
Na se tegnap este kinyomtam mivel az utolsó pálya egy kicsit hosszú de 40%-ot ér és rohadtúl nehéz a legnehezebb szinten de megbírkóztam vele mindenki ajánlom nagyon jó játék élvezet vele játszani. Főleg ha kitászod egyszer használhatsz cheat kódot is igaz még nem próbáltam e kipróbálom mert hát ha tudok tomest adni megamnak mert egyet se találtam meg nagyon nehéz

Van szerencsém nekem is játszani vele, tényleg nagyon jó kis játék, lendületes, tempós, kreatív dolgok vannak benne (például fejleszthető fegyverek, a medál, ami különböző képességekkel ruház fel minket).

A grafika nagyon jó, egy 8800GT-n max grafikán teljesen akadásmentes 1680x1050-es felbontáson is!

Egy apró szépséghibája van, de ez egyéni szocporobléma, hogy a 64 bites Vista-n 15-20 percenként elszáll a videó driver minden frissítés ellenére... jön a kékhalál.

Csak ajánlani tudom, méltó folytatása a klasszikusnak. Nincs túlbonyolítva, pont Wolfenstein.

nekem csak demoval sikerult meg jaccani de nagyon jo. vki megtudja mondani h miamanok azok a ropkodo dolgok a masik dimenzioba es h mire jok? mert a demoba nem derult ki

Először megnézem én is a demót,aztán..majd meglátjuk.
Kiváncsi vagyok. :wink:

azt mondják túl rövid ,de azt leszámítva , a gépigény olyan doom3 környékén mozog ugyanis ugyanaz a motor .

KönigsTiger":15pb5iev mondta:
nekem csak demoval sikerult meg jaccani de nagyon jo. vki megtudja mondani h miamanok azok a ropkodo dolgok a masik dimenzioba es h mire jok? mert a demoba nem derult ki

Azoknak semmi szerepük... ha túl sokat lősz le, akkor neked támadnak. Ennyi.

Thx!

EDIT: Hát, ez nem jött össze:
091027_01.jpg

töltsd el máshonnan , mondjuk a pcguru-ról , vagy a gsonline-ról .

csomo mindent magyar oldalakrol szedek le es megvan a savszelesseg hozza. csak a pcguruval van ien problemam h lassu mint a nagyneni a tejeskocsoggel

Nem akar ez sehogy sem összejönni. Leszedtem a pcgururól is, sikerült feltelepíteni. Nem raktam hozzá a DX9-et mivel már fent van, és valami d3dx9.dll vagy hasonló nevű fájlt kezdett el hiányolni. Letöröltem, felrakom még egyszer (DX9-el együtt) erre ezt vágja a képembe:
091029.jpg

Inkább megvárom míg lesz hozzá magyarítás aztán kipróbálom a teljes játékot.

KönigsTiger":1b46gi0e mondta:
csomo mindent magyar oldalakrol szedek le es megvan a savszelesseg hozza. csak a pcguruval van ien problemam h lassu mint a nagyneni a tejeskocsoggel

azér mer te svéd vagy és gondolom lekorlátozzák a sávszélességet a külföldieknek , én minden patchet onnan szoktam tölteni , és max sebességgel jön .

Tibi , a microsoft oldalán van fent egy olyan file hogy directx webupdate , no az kell nedek , az minden szükséges file-t letölt .

Vissza
Top Alul