Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Sorry, ha nem a megfelelő totyikban teszem fel a kérdést, de még talán ide illik a legjobban... Nagyon bejön az a zene, amit a Bárban lehet hallani, nincs ötletetek, hogy honnan tudnám letölteni? A Stalker hivatalos honlapján letöltehtő soundtrack-ek között sajnos nem szerepel! Nincs meg valakinek külön?
Nekem nincs gamedata mappám, kitömöríteni meg nem tudom a játékból a fájlokat, mivel alig van szabad hely a vinyómon... Egyébként a WinRAR is ki tudná tömöríteni ezt a formátumot?
Na elvileg kitömörítettem nagy nehezen a zenéket, de továbbra sem találom! Aki már megtalálta mondja már meg nekem, hogy mi a pontos fájlneve a bárban hallható zenének! Lécci! Nem akarom az összeset végighallgatni! Van közte egy pár .ogg fájl, amit egyáltalán nem is játszik le a WinAmp...
Na ha sikerül az .ogg formátumot átkonevrtálni .mp3 -ba, akkor beállítom MSN-en, hogyha valaki jóember bejelentkezik, akkor úgy csippanjon a kicsike, mint a Stalkerben a PDA! fogatlan
Az új üzenet érkezése (vagyis a mission felvétele) hangeffekt még kerestetik!
Hehe, időközben megtaláltam a Bárban szóló zenét is végre, a ...\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\sounds\characters_voice\scenario\bar\radio_music mappában volt! Bazzeg, a franc gondolta volna, hogy ez a "character voice" kategóriába tartozik! fal1
Ez nekem is tetszik igaz Nokiámra nem jo azt irja ismeretlen fájlfomártum amugy én a nokiaprogramok.hu-rol szoktam leszedni stalker-es témákat ott is van 1-2 jo
Honnan szedtetek S.T.A.K.E.R.-es betűtípust? Például amivel ki van írva, hogy United Hungarian Stalker Forums, illetve ami például Widra avatárjában is van felirat?