Windows Customization. Nézzünk ki STALKERül!

hispan1":2qqcqh1w mondta:
A boot képernyő 16 színű bmp...
Jók ezek a skinek, csak kár, hogy a grafikus megjelenítések mind lassítják a rendszert... :(

Akkor nem is szólok... egy 30MB-os kép a hátterem xD (Hubble űrfelvétel)

pYura: ha ilyen nagy képem van, én azt szoktam csinálni, hogy átméretezem a képernyőm felbontására és 100%-os jpg minőségvédelemmel tömörítem. És akkor normális mérete lesz változatlan minőségben.

A grafikus elemek meg mindig lassítják a rendszert, tekintve, hogy nem színeket meg "táblázatokat" kell betöltenie a start, tálca, egyéb helyekre, hanem képeket, és ehhez sokkal többet kell dolgoznia a képnek, igenis nő a töltés ideje is, mikor az adott elemet kell előhoznia. Ezért nem használok én mást, csak "Klasszikus Windows Stílust".

Én is klasszikus windows stílust használok, de csak megszokásból. Jobban szeretem, mert letisztultabb... a kép meg hogy belassította volna a gépem nem érzem benchmark alatt sem :D

hispan1":iplnklco mondta:
A boot képernyő 16 színű bmp...
Jók ezek a skinek, csak kár, hogy a grafikus megjelenítések mind lassítják a rendszert... :(
Relatíve. De mondok neked egy érdekeset: Nemtudom hallottál e már az Aston Shellről. Mindenki fázik az ilyenektől alapból mert hogy lassu meg sz*r.
(Ne értsd félre véletlenül se akarom reklámozni) de ez a cucc nem hogy lassabb de GYORSABB mint az alap explorer.exe (az eredeti windows shell ami a megjenítésért felelős). Szóval érdemes elgondolkodni azon, hogyha van egy eleve "lassú" rendszered akkor elcsesszél-e még 10mSecet arra, hogy egy ilyet nézz és ne a sz*r kommersz bootlogo-t pl...
A másik meg ,hogy a téma Win kompatibilis de azért nem ajánlgatom a manuális telepítést mert az átlagfelhasználó számára bonyolult. Ezért nem cseszi el az idejét, hogy felrakja...Ezért nem lesz bootlogoja...És a windózos szart nézi minden inditáskor...És ezért ****** amikor csúszik a megjelenés
(Sry ha hosszú voltam)

Én speciel teszek rá, hogy 4-5 másodpercre mi jön be, azért jó az alap (de most a Vista téma van, nem tudom leszedni) is. Nekem az a lényeg, hogy tudjam használni a gépet, ne legyen vele semmi szarság tudjak CoD2-zni... szóval a bootscreen sztem már csak részletkérdés...

Na akit izgat a widowsos téma, annak a jó hír, hogy lesz, a rossz, hogy fogalmam sincs mikor... Sok kis csillivilli képrészsecskét kell összeollózni ahhoz, hogy a végeredmény úgy nézzen ki ahogy elképzeltem.
A napokban feltolok egy preview képet a startmenüről, meg az ablakszélekről, hogy kinek hogy tetszik...
Aztán lehet rá mondani okossat, hogy mi jó mi nem!

Startmenü, logon logout screen van kész. Ablakszéle design meg hangok amikkel szöszmötölök.
De nem akarok preview-et amig nem kész teljesen...

Vissza
Top Alul