Weblapszerkesztés - HTML

Én valami vírusra gondoltam,ami kárt okozhat a szolgáltatónak és ezért törli lol2

Úgy tűnik mostmár üzemszerűen cseszegetik a felhasználókat... én írok nekik erre hirtelen eltűnik a rejtélyes vírus a tárhelyről, neked nem tudják megmondani hogy mivel volt a baj.
Ha nem lenne olyan sok oldalakra belinkelt cuccos a tárhelyemen már rég ott hagytam volna az extrát...

sajna az extra az utóbbi időben tényleg rossz , de ezzel annyit érnek el hogy elkergetik a felhasználókat

Újak meg ugye nem jönnek, mert most már tényleg lassan fél éve nem lehet regisztrálni... De nagy francok, mert most láttam a dotroll (domaines águk) hirdetését: aki domaint vesz, az megkaphatja az extrás tárhelyet soron kívül... szánalmas

ATW? Most oda fogom átköltöztetni az oldalam, mert az Extra bepénzesedik, rohadnaketté...

Most sz0p0k az ATW-vel. Egyszerűen nem akarja meglátni a cuccost, amit rátettem, pedig az SQL is rendben van, átimportáltam, a comfigot módosítottam a szükségesre... Most megpróbálom feltelepíteni rá, majd utána átmásolni a fontosabb részeket. Remélem jó lesz.

Nekem atw-vel olyan problémáim szoktak lenni, hogy nem szereti a nagybetűket. Meg az utf-8 karakterkódolást is trükközve phpvel kell ráerőltetni...

Igen. Itt tartok. De ez a saját hibám most, mert ISO-ról vittem át UTF-re, és kicsit félrecseszte, majd át kell módosítanom.

nem lenne egyszerűbb a google-t használni :D ? egyébként normális magyar oldal ingyenes nincs. tibi: stalkeres dolgokara kell az oldal ? miért nem beszélesz hispannal , aztán akkor lehet tudni adni tárhelyet hardwired-en..

http://ingyenweb.lap.hu/

Code:
<?php header("content-type: text/html; charset=utf-8"); ?>
Ezt a kódot használtam, + minden lapot utf-8-ként mentettem el. Így most okénak tűnik

ilyen dolgra az asus webstorage-ot használom ott van fent 10gb m és akárhonnan elérem , viszont egy hátránya van , ha nincs asus laptopod/netbookod csak 1gb érvényes..

Ma néztem hispan.hu-t és Hispántól kérdezném, hogy mit takar ez a "7.0 (glados)" motor?! Mik vannak benne, ha nem hadi titok.

Vissza
Top Alul