war

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
Ide kerüljenek a kihívások, eredmények stb.

szünetbe lehet lekukkantok 1 kicsit lövöldözni, bár esélyem nemsok, mer kb 3-4 éve nem cséztem. és a reflexek lelappadtak :D

vágjátok mi a szőrszál hasogatás :cry: ezt nagyon nem szeretem, főleg ha ilyen komolyak a partnerek.
Hol marad a szellem, hogy jöjjenek a csapatok jáccani vagy egyáltalán hol van az a sok ember, aki klánt hozott létre és most meg semmi :cry: ez engem nagyon elszomorít, mert így semmi értelme nem volt, hogy itt dolgozott mindenki a stalker közösségért!

Nem értem widra most kire vagy megsértődve kérdés1 ha jó lenne a netes kód és nem lagolna valószínűleg több ember jönne fal1

nem én általában vagyok egy kicsit szomorú, mert azt gondoltam, hogy több van a játékban, de látom mégsem :cry:

OFF
Sokan így vannak vele, viszont a rajongótábor még mindig annyra széles és ügyes, hogy lesz majd egy csomó mod, extra pályák stb. Csak jönne már ki az SDK meg a patch fal1

Én is osztom Widra pesszimizmusát. Nagyon vártam a játék multi részét,de ugy néz ki,hogy szarnak a készitök a mp-re. Beszedték a lóvét,esetleg majd lesz egy másik játék,de a STALKER-nek vége. Ne igy legyen,de én igy látom:(

DE ne mondjátok már hogy rajtunk kívül nincs 1 rendes klán
valakinek csak van még pl Hispán-nak van

úgynézem itthon nem sok emberenek van klán-ja (de akkor minek van kitéve a főoldalon az a sok klán ??)

pYura":3dq8yqyc mondta:
hispan1-nek nincs klánja :roll:

dehhogynem... :D
tec.jpg

The Exact Clan :wink:

ja most meg senkit sem lehet kihívni egyet jáccani vagy mi nem értem az embereket :x

akkor jó lenne ha valaki jönne warozni majd.

6vs.6 ben egy TeamDeatchmatch-et kellene játszani.

Kezdete 2007.05.01 Este 7 óra a csapatból 6 embernek kötelező, de minimum négyen jelen kell lenni.

(de szerintem kevés az esély rá szóval elnapolhatjuk)

Vissza
Top Alul