Vistával kapcsolatos problémák

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

adler

New Member
Csatlakozás
2007.10.13.
Üzenetek
5
Reakció pontszám
0
Sziasztok!

Van egy kis problémám. Meg vettem a játékot, mivel nagyon tetszik, de nálam mindig kiakad a játék az army warehouses helységnél. Akár a 1.0004 patch-et használom akár az 1.0003 asat!
Vista alatt játszok! idáig nem volt gondom, bár eddig a pontig nem hivatalos verzióval nyomtam, de hogy most megvan az eredeti a mentet ponttól szerettem volna folytatni de nem tudom, mert a pályarész valamelyik pontjánál mindig elszáll a játék, legtöbb esetben amikor kezdődik a harc! Ez a játék kiakadás mind a tört mind az eredeti verziónál fenn áll! :cry: :cry:

Ez a hiba jelentkezett valakinél? Mi a megoldás erre?

Kérlek benneteket Segítsetek!

Ui: ha nem ide kellett volna nyitni ezt a topikot akkor elnézést, de nagyon elvagyok keseredve már! :cry:

szerintem az alap az lehet hogy vista van de elméletileg azon is kellene menni e szerintem tedd újra a játékot és töröld ki a mentéseidet és kezdj új játékot
ha ez se msegít akkor nem tom mi lehet a baj.

Milyen videókártyád van és milyen drivert használsz?
Mert Vista alatt ezzel is lehet gond, valamint sokminden mással is.
Szerintem csinálj egy partíciót amin XP van és arra tedd fel a stalkert!
És sztem írj a GSC Community-re is, nyiss ennek egy topikot, ha tudsz angolul, ott biztos megmondják, hogy miket nézz meg.
Nekem nincs Vistás tapasztalatom, mivel XP-m van, de sztem csak az lehet a baj. Szinte biztos hogy a Vista a ludas.

hja, mivel a játék alapvetően xp-hez készült, így vistán nem minden esetben indul el. te még szerencsés vagy, mert valakinek el sem indul.... vagy máshol lép ki. javaslom a gsc forum support topicjait, ott már van raklap military wh-s kilépéses téma, csak nézzél szét, és szntem lesz megoldás.

Metro":3qw12gbn mondta:
Milyen videókártyád van és milyen drivert használsz?
Mert Vista alatt ezzel is lehet gond, valamint sokminden mással is.
Szerintem csinálj egy partíciót amin XP van és arra tedd fel a stalkert!
És sztem írj a GSC Community-re is, nyiss ennek egy topikot, ha tudsz angolul, ott biztos megmondják, hogy miket nézz meg.
Nekem nincs Vistás tapasztalatom, mivel XP-m van, de sztem csak az lehet a baj. Szinte biztos hogy a Vista a ludas.

Asus EN7950GT, az nvidia driver meg 162.22 verziószámú.
Igen a GSC Fórumon is azt írták, hogy ez a játék inkább XP-s. Vistán meg gondok vannak vele.

nekem Windows Vista Home Prémium magyar van fenn. A S.T.A.L.K.E.R.-re meg 1.0004 patch van feltéve.

Úgy néz ki, hogy jó tipp volt a GSC Community, hogy ott is nézzek körül. Ott találtam egy linket ahol ez volt írva:

Just download that:
http://files.filefront.com/3GB_enabler2 ... einfo.html

In this zip file, you should find editbin (this zip file was for "patching" supreme commander)
Don't forget to backup your original XR_3DA.exe file (for futur patch compatibility)

FOR VISTA 32 and 64 "Vista 32 users may have to apply second step as well."
1. Copy your XR_3DA.exe from your /Stalker/bin file to your editbin "3gb_enabler2 unzipped" directory.

2. Open an Elevated Command Prompt with Administrator Privileges " See below if you're not sure how"
3. Change to your unzipped 3gb directiory where you have editbin.exe.
4. type "editbin.exe /LARGEADDRESSAWARE XR_3DA.exe" no quotes

EXTRA STEP VISTA 32: x64 users do not have to do this at all as x64 has no problems giving 4gb+ ram to 32 bit apps.. however.. Vista 32 users may.

5. type "BCDEDIT /set increaseuserva 2900" no quotes. NOTE: System boards vary. if 2900 does not work try 3072

6. Copy the patched XR_3DA.exe back to your /bin directory.

How to Open Elevated Command Prompt with Administrator Privileges in Windows Vista.
1.Click on Vista Start button.
2.Locate the Command Prompt menu item (buried deep inside Accessories under All Programs or appear on program access history).
3.Right click on Command Prompt.
4.On the pop-up right click context menu, select “Run as Administrator”.
Details:
http://www.mydigitallife.info/2007/02/1 ... ows-vista/

editbin.exe works with securom protected XR_3DA.exe or with nodvd version. Don't work with starforce protected russian version.

Ezzel az eljárással működésre tudtam bírni a játékot. Ahol mindig kifagyott ott tovább tudtam jutni és kicsivel több mint 2 óra játék alatt nem volt semmilyen gondom. Ezért is köszi mindenkinek a segítséget.
A fenti leírás remélem másnak is segítséget fog nyújtani, ha ilyen gondja támad.

Nincs mit, akkor sztem ez a topik már nem is kell.

akkor mostmár tudjuk mi a teendő ha vista van és nem akar menni a játék...

De akkor az OS-ek és egyéb szoftverek topikba kéne átrakni sztem.

pfú ezzel a vistával sok gond van... Halo 2 is megjelent rá aztán vmi gáz van a grafikájával vagy micsoda.. meg nemnormális a vírusvédelme meg a tűzfala se....
tudom hogy ezeket meg lehet csinálni programokkal csak akkor ne ugy állítsák be hogy 1000-szer jobb az xp-nél... szerintem...

szerintem jövőre mást fogsz mondani (ha kijön a vista sp 2)

Metronak igaza van áttkéne rakni a topicot

Lehet sp2vista,akkor sem fogja támogatni a régi hardvereszközöket,meghajtóprogramokat meg a nagy cégek sem készitenek a régebbi eszközökhöz,ugyhogy visszatérünk a jóöreg xp-hez asszem....
Idén próbálkoztam eleget vistával,nekem ugyan a játék ment vele gondnélkül,de sem egy nyomtatót,sem semmi 2-3éves perifériát nemtudtam működésre birni alatta,azért meg nemfogom kidobni a tökéletes hardvereket,mert billéknek nem üzlet meghajtót irni hozzá,inkább vista megy kukába......
Xp hez állitolag jövőre lesz még 1 sp3 pakk,azzal elmuzsikál még pár évig....
Egy pozitivuma volt a vistanak,az uj gépem mindenegyes alkotóelemét felismerte,és mindent letöltött hozzá amit kellett(drága gép :oops: ).....
Ezt csak személyes tapasztalatként irtam,senkivel sem akarok erről vitatkozni,csupán megosztom a nagyérdeművel....
Még egy infó,ugyan ezt eddig nemolvastam sehol....Xp-t állitolag ezév végéig lehet kereskedelmi forgalomban kapni itthon,ugyhogy akinek nem legál,itt az utsó lehetőség(karácsony-mikulás :D )
A Home verzió egy átlagos otthoni felhasználó minden igényét kielégiti,és kb.20-25ezer az ára elenben a prof. 35-40ezres árával....

Akinek van kedve értelmes dolgokról csevegni értelmes hangnemben,szeretettel várom a kérdéseit! lol2

csak ezzel az egész vistával az a gond hogy az átlagos pc felhasználónak xp van. Mindenki hallotta azt a bizonyos "kiváló vista minsőg"-ről szolo rémtörténeteket. Akik kipróbálták elegük lett belőle hamar pont ezért mert nagyon nem szereti a régebbi xp-hez más windowsokhoz írt játékokat progikat...
Én soha se fogom felrakni pont ezért mert kipróbáltam és nekem is elegem lett belőle...
Nem tudom hogy tudjátok e de a Microsoftot beperelték 2 vagy 3 éve asszem, nem tudom pontosan, hogy valami gond volt az xp reklámjával...
A pert megnyerte valami szervezet
a büntetés nemkis pénz volt plusz a NAGYOBB BÜNTETÉS az volt hogy az xp-nél GYENGÉBB operációs rendszert kell kifejleszteniük... Nos ez lett a vista és valljuk be tényleg gyengébb...

Végülis igen...
Én törzsgyökeres xp-s vagyok és ez addig így marad azzal a gondolatommal együtt, hogy xp-re kell mindent először megcsinálni, szal ez addig marad így amíg xp-nél sokkal jobbat nem csinálnak...
A vista sokkal rosszabb mint az xp...

Válasszon Vista helyett XP-t!

A Holland Fogyasztói Egyesület azt javasolja, hogy új PC-hez inkább a Windows XP-t válasszunk a Vista helyett.

Újabb, a Windows Vista reputációjába bevitt találat: a Holland Fogyasztói Egyesület (Consumentenbond) nem csupán azt javasolja az új számítógépet vásárló fogyasztóknak, hogy a Vista helyett inkább az XP-t válasszák, hanem felhívást tett közzé, melyben azt tanácsolja az üzleteknek, hogy biztosítsanak Windows XP "downgrade" lehetőséget az ügyfeleiknek, akik már Windows Vistát vásároltak. Miután a szervezet sikertelenül próbálta meggyőzni a Microsoftot, hogy ingyenes visszalépési lehetőséget kínáljon a Vista tulajdonosoknak, azt javasolják hogy a vásárlók vegyék az ügyet a saját kezükbe, mert szerintük a Vistát már azelőtt a piacra dobta a Microsoft, mielőtt az valóban elkészült volna.

:lol: :lol: :lol:

http://www.gamestar.hu/valasszon-vista- ... -xp-t.html

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul