Videók

Tetszett nagyon a videó jó a végén a zene is lehetne egy ilyen betétdalfélesége (nemtudom a clear skynak is volt valami ilyesmi féle zenéje?) már nagyon várom.

Nagyon jó kis videó. Főleg a vérszopó mikor egy csapással végeza a chimerával az nagyon tetszett meg amikor rajtük ütnek és kinyírják az összes zsoldost. Most már szépen kivan dolgozva pripyat is. Már nagyon várom

Azért meg kell hagyni hogy nem kis pályákkal készültek a játékosok özönére, érdemes lenne ekkora pályákra már egy cooperatív multiplayert is fejleszteni artifacthunt vagy hasonló gamemódokkal de ugye gépi ellenfelek ellen nekem nagyon bejönne!

Na most már tudjuk hogy a vérszopókon hogyan jussunk át mikor alszanak. Ja és legalább már lehet aludni, és látszik hogy meg is éhezik. Jó lett az új hud is.

na azért kezd ez már alakulni, tetszik, hogy állítgatni lehet a time of dayt valós időben egy csúszkával mint sandboxban.Viszont nekem valahogy ez a dizájn nem adja vissza azt a hangulatot amit a pripyati videókon meg féynképeken látni. Ott sokkal több a vegetáció, és élénkebb, bujább, nem ilyen csoffadt, fonnyadt, száraz. Ott tényleg látszik, hogy benőtt a dzsindzsa mindent, de itt simán olyan mint egy lakott terület, semmi elhagyatott fílingje nincs.

Ja a városka ténleg sokkal zöldebb a valóságban :) Mondjuk még nem jártam ott de egyszer megnézem ..ha megdöglök is :) Call of Duty 4ben szépen nézet ki Jó persze az egy best of kiadó
de abbol meg hiányzot ez a szovjet paneles komcsi filling :)

Ez már igen látszik hogy vissza akarják adni a valóságot és úgy betenni a pálya rászeket ahogy a valóságban is szerepel nagyon szépen néznek ki az épületek. Meg a vérszopó se semmi ahogy elkezdi szívni a vérünket :D

Na azért már fejlődött az artifact keresés is mert könnyeben előjön meg a az AI is hogy futunk a sugárzás elől vagyis az npc.Meg az is jó hogy bár hová ellelhte bújni a blowout elöl vagyis kijelölt helyek azért több van. Na me ga snorkok is magukért beszélnek

nem szerettem az Ingoványt és az az első pálya nagyon olyan :(

Tetszetős de ! Pl. a mesterséges inteligencia még mindig nem egy nagy was is das :)

Amitől hasra esnék ha mondjuk késő ősszél játszodna a játék és néha eleredne a hó meg ilyenek kicsit havas zuzmarás táj áááááá álomnak is túlszép :)

Ez volt már?

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gx3MUc1lTYM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gx3MUc1lTYM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Vissza
Top Alul