Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Egyenlőre nincs jobb témánk, mint az a hely ahol eddig a legtöbbet mutattak be a játékból, de
ha a Clear Skyra gondolok lehet, hogy itt is "véletlenül" kiszivárog ez a demó, és magunk tesztelhetjük.
Akkor lesz téma.
úgy csinálják mint a cs -nél... cs-ben a swampot spojlerezték ezerrel, a többi pályáról minimális infó volt, a swampot meg már szinte csukott szemmel ismertük amikor megjelent.
itt most a holtág pálya van így másrészt, szntem direkt beosztották a videókat, hogy legyen havonta 1-2 valami.
nos, aki még mindig nem kapott hasmenést a videóktól, annak itt még kettő: (és nem kri-s!)
az első videó:
röviden annyi... 31perc, 825mbyte, szal nem fog gyorsan lejönni... nem sok érdekes van benne, pripyatból látszik 1 kis sdk level editoros rész, meg ez-meg-az.
nappal felesleges erölködni, max ilyen 20-30k-val jön... de éjjel (pl nekem most) 2-300k vagy többel is jöhet.
ui: én eddig mindig azt hittem, az ujságokhoz küldenek szét bétákat tesztelni, de nem... csak videót kapnak (ésszerűbb is ) ... és ezért ne várjon senki sok újat a gamestar videótól
másik videó:
a német gamestar tesztvideója, 15perc hosszú, és csak 120mbyte
Csak a másodikat tudtam megnézni,tetszett.
Látom, a hajó-bárban nincs Szidorovics,viszont világítás sincs(?).És milyen lény lehet az,amit lelőnek a körbe mozgó tűz anomáliában ?
a nagy 850megás videónál, amikor beírod a kódot a mezőbe, utána a köv. képernyőn ixeld ki a sárga mezőbe a yandex toolbar hülyeséget, mert akkor anélkül nem indul el a letöltés, csak ha előbb felinstallálod a toolbart. (de az meg kell a fenének)
Már lejött,klassz.
A beszélgetés alatt látható két képernyőn a játék ment,vagy képernyőkímélő? (egyiken ácsorog a tag,a másikon járkál)
Most láttam világítást a hajó-bárban,hangulatos.