Videók

épp lapozgattam a gameinator fórumot, és ma postolták, szal friss anyag:

Video Demonstration of "Clean Sky"

helyszínek: Marsh, Cordon, Limansk, Red Forest.
minőség: CamRip
időtartam: 36 minutes
méret: 217 mb
verzió: The current working. Video shot by GSC, May 13, 2008.

Download: http://www.filefactory.com/file/f7a79c/

Limansk is a fake city :lol:

egyébként dúrva a videó meg a pályák is eléggé nagyok, limansk-ban van chernobyl2 is...... de red forest is nagyon dúrva... azé láccik hogy dolgoztak vele (jha és a videóbol úgy tünt hogy swamp az valahol egészen lent van ) limansk pedig pripyat...tól balra (de death city-re egyáltalán nem hasonlít )

GSC kérésére a videót törölték. Jim67, pls ne add tovább a videót, én sem fogom terjeszteni, max a találkozón megnézzük v. valami.

ez nem hivatalos videó volt, és rengeteg olyan dolog hangzik el benne, amit ki szoktak vágni a videókból... viccelődések, meg személyes dógok.

limanks az most pripyattól balra van, a deadcity és felette lévő üres rész helyén. mocsár meg escape-től balra van, a rostok factory helyén.

szarkofág nagyobb lesz, több bejárható hellyel... többet nem mondhatok :)

mondták hogy lesz rendes, jó minőségbe, és vágott (a nem kellő jelenetek pápá) de majd elviszem a találkára... bár nemsok olyan van benne amit kivágnak majd szntem, max ahol röhigcsélnek, meg bénáznak...

jó minőségű videó csak hamar vége van

Már csak benchmark kéne :wink:
Utolsó video kicsit spoileres, de érdemes megnézni :) Sokat fejlődött a Stalker :)

szerintem az igazi stalker az nem 2007-ben jelent meg hanem most fog augusztusban :D

jó ez bazz de minek kell a videóból való képeket betenni, mint friss képek? ez azért eléggé megtévesztés nem?

nhaakkor ez legalább kicsit hoszabb orosz az egész de kit érdekel.. a videó nagyon jó. lemerem fogadni hogy itt lessz a játék kezdőhelye :)

Vissza
Top Alul