Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
eh :roll: Jó videó... Ezek a franciák kész vannak... Végig nyomták a dumát... "Oh lala, pohlapöti monami" Majd besz*rtam a dumáiktól. Amúgy tetszett maga a játékmenet :) Bár az kissé tényleg érdekes volt, hogy kilőtt a srác egy tárat, bekapott egyetlen találatot, visszaszaladt a fal mögé, aztán betolt két szalámit, hogy feltöltse azt a kb 5 % életet,amit vesztett :D

Engem az a mutáns a végén megrémített. jól megvan csinálva!
Szerintetek el kell menekülni tőle, vagy mindig ki kell lőni valami komótos taktikával?

szerintem egy pár sorozat a folyosó két végebe azért lelassította volna azt a controllert 8) Én elbújtam volna valami kisebb fal mögé, aztán odahajítottam volna neki egy aranyos kis gránátot :) amúgyis, asszem csak úgy tud zaklatni, ha lát is

hja, "oh lala, oh lala, lalala" :) a folyosó szélén pedig mintha láttam volna valami kis fedezék félét, de ha mégsem volt... Egy megoldás van, választani egy irányt, és sikítva, köpve a skulókat rohanni :twisted:

hát, ha a folyosó két végét rommá lőném, és a controller még élne, és nem lenne fedezék, akkor már csak a hősi halál marad 8)

Egy biztos. Ez a realtime inventory macerás ilyen éles helyzetekben.
Remélem a fullban rá lehe majd dobni a health packet gyorsbillentyűre mer mire megnyitod az inventory-t és ráhúzod a karakterre a hppackot időt is vesztesz meg az ellent is szem elől téveszted...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul