Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kiváncsi vagyok már az egész intró videóra mert csak ezek az összevágások olyan rosszak egyszer mutatja hogy lövöldözik egy S.T.A.L.K.E.R. az erőműnél aztán egy atomrobbanás és minden intrónak a végén az van hogy egy S.T.A.L.K.E.R. egy sötét szobában áll és aztán ki van írva hogy Man Made Hell. Valyon mi lehet az eredeti vágatlán vidó? :shock: :?:

azt úgy sem fogják kiadni, mert akkor mi értelme lenne mondjuk én inkább egy multi bétát szeretnék mostanra mert most szünetem van és jó lenne egy kicsit hajtani a népet neten...A videók meg így jók ahgyan vannak egy kis ingame meg egy kis rendering benne és full király szabadjára engedheted a gondolatodat...

Van egy videó amit a gép nem töltött le teljesen és most meg nem találom a letöltések között! :( ssstalker_video_2004_08_04_stalker_tr729 ez a videó neve de nem találom! Kérlek segítsetek!

Doma: van már egy kézi-kamerás felvétel az intróról az oldalon. Nem egy nagy minőség, de lemegy rajta végig.

hispan1":28a6bt6z mondta:
Doma: van már egy kézi-kamerás felvétel az intróról az oldalon. Nem egy nagy minőség, de lemegy rajta végig.

Azt tudom meg már láttam is de van egy másfajta bevezető is amikor csak pillanatképekben látunk pár dolgot mint ahogy egy S.T.A.L.K.E.R. lövöldözik az erőműnél meg amikor van egy atomrobbanás az egyik ingame videóban vannak benne.

Az nem bevezető lesz, hanem egy átkötő videó, tán egy final-videó. (lehet, hogy az egyik befejezésben az erőműnél van egy, a videóban látott robbanás).

Akkor nem tud senki segyteni ezzel a videóval kapcsolatban hogy honnan tölthetném le? :( A videó neve: ssstalker_video_2004_08_04_stalker_tr729

Dehát ez a videó nekem megvan! Sőt az oldalon is kint van. De miért nem lehet leszedni? Érdekes...

Feltömtöm megint, bár elvileg fent van már...

De ott van az, a filelist-et nézd meg, most töltöm fel, kb 10 perc és kész. Nem tudom, hogy ki törölhette a szerverről, nem volt még ilyen...

Gyerekek csak holnap reggeltől lehet majd elérni mert megszakadt a végén.......és nem tudtam vele mit csinálni...este meg nem leszek itthon szóval csak reggel

Na gyerekek örüljetek!!! :D Azokat a videókat amiket eddig nem tudtunk letölteni innen le lehet: http://www.downthisvideo.com/!!! Copy the link of the video page and paste it here oda beírod a weblapcímet és Download!!! :D

Ja és azok a videók amiket egy német fickó készít Csernobilról azok melyik oldalon vannak??? :?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul