Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
az elején benne van pYura mester is. :D az azért érdekelne, hogy miért sárga az egész képernyő a távcsöves résznél (eleje)
már az előző videóban is láttam, ilyen sántikáló katonaféleségeket; ezek új zombik?

Látni lehet benne egy irányítót is és a képekből ítélve mintha feletted venné át a hatalmat. De ebben nem vagyok biztos.

Igen, csak azért kételkedem, mert mintha azt írták volna valahol, hogy végülis feletted nem veheti át a hatalmat az irányító.

Akkor tényleg azt látjuk...
Mondjuk kicsit ellenérzéseim vannak a dologgal kapcsolatban, fura lesz...

Szép! Kegyetlen dolog STALKER-nek lenni a Zónában :)

ps.: ha a PcFormatos videot vesszük 5.nek akkor ez már a 6. hivatalos video (6 hét alatt) reklámkampány kezdete óta! Hogy bírják ezt megjelenésig... van még 9 hét :?

Hát nem lehet könnyü stalkernek lenni az biztos

Marad még egy rakat dolog, amit nem látunk. A sok videó meg azért kell, hogy akik eddig elpártoltak, azok most visszajöjjenek.

Elmondhatatlanul rühellem a gs letöltőrendszerét, mert képtelenség leszedni egyszerre egy 1 MB-nál nagyobb dolgot. Mondhatni nevetségesen/feleslegesen biztonságos.

Ez az új videó szerintem eddig messze a legjobb. Végre láthatjuk azt a bizonyos stalker-bárt is.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul