Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ha a legutóbbi videóra gondolsz, az nem ingame. Csupa apró kis renderelt részlet (már ami egyáltalán tényleg a játékból van, a végefelé).

nem-nem-nem...most néztem a gamestar.hu-n. sz.tem most adhatták ki a napokban mert eddig még nem találkoztam vele. Huhh, ezt most gyorsan fel tudtam tölteni

Tibi":2uwo5xj1 mondta:
A terhelhetőségről jut eszembe: ha most megpakolnám a játékban a stalkeremet, (lőszer elsősegélycsomag stb.) lehetséges, hogy amikor ezeket a dolgokat elhasználom, gyorsabban fog mozogni az emberke? Pár játékban lehetett már tapasztalni, hogyha nagyobb fegyver van nála, lassabban mozog meg ilyenek, de hát közben a töltény is fogy és akkor egyre gyorsabban kéne haladnia. Persze az már túl élethű lenne a fejlesztőknek :D :) :D

Eddig úgy volt, hogy minél több cuccot cipelsz, annál gyorabban fáradsz és minés fáradtam vagy annál lassabban tudsz menni. Hegymenet és az eső is plusz "tehernek" számított az eredeti elképzelések szerint!

Tényleg jó a video, de egy kicsit túl gyors ahogy kapkodják a képsorokat. Viszont van benne egy olyan hogy a szél fújja a kis bokrokat (gazokat ?), remélem ez lesz a játékban is.

Én pont azt néztem, hogy az nem valami szép. Mármint a bokor, meg ahogy mozog. De legalább mozog...

Ha beteszel belőle 300 darabot egy négyzetméterre hidd el szépen néz ki.... csak ugye a gépigény. (Megint az Oblivion jut eszembe :roll: )

Na ja, ha sok van valamiből, az mindig szép. Élethű füvet is lehetne csinálni, ha már itt tartunk :)

Növeljük ilyen fölösleges dolgokkal a gépigényt, amikor a játékmeneten van a hangsúly? :roll:

Bár nem volt nagy karrier megtalálni, de tényleg illik linkelni.

Ha már talál valaki új anyagot illik belinkelni

Hát na, nem lehet mindenkinek mindent a szájába rágni. :D
Majd legközelebb úgy lesz.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul