Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jah olvastam... füst meg víz effektek annyira nem érdekelnek, meg nemtom hova okosítják az pár botot a HL játékokban... Stalkernél az A-Life viszont érdekes lesz... egyszerre 1000 élőlény paramétereit számolgatja...

de quad-coret még a Stalker sem fogja támogatni.... egyelőre így áll a helyzet

Pedig ez pont a stalkernek nagyon is kellene. És nem hiszem, hogy ez egy későbbi patch-el megoldható volna. Ki tudja, talán épp a stalker rendes működéséhez szükséges technológiákat nem támogatja majd...

Ez eddig megjelent media alapján nem lesz a Stalkerben súl sok füst, víz meg ugye (mint anyag) egyáltalán. (értsd 0 mélységű tócsák lesznek, de tó, amibe el lehet merül nem, vizeskanna, ami ki tud borulni nem)

Én láttam képeken tavat és mocsarat is. Valamiféle úszás biztosan lesz. Vagy lehet, hogy ha belemész a vízbe, az annyira radioaktív, hogy már nem is úszol sehová. :)

Mutasd meg kérlek a tavat! :shock:

Mocsár nem számít, mert ahhoz nem kell semmi... csak egy lassu animácó, amint elsüppedsz...

No kérem szépen nem hülyeség a tó !!!

Pripyat térkép hogy elméletben begyakorold a pályát a késöbbi multiplayerhez :lol:
http://static.flickr.com/48/135702948_21ec392de1.jpg

Ezen a képen a távolban látszik Pripyat város és az erőmű közötti vizes terület:
http://alexcam.paris.free.fr/images/Pripyat Chernobyl.JPG

Ha tényleg megcsinálták az erőmű körüli 30km sugarú körben a zóna "másolatát" akkor benne kell, hogy legyenek a vizes területek is.
Az egyik topikban említett magyar dokumentum filmben is volt tó.

Az atomerőmű környékén lévő tavakról és folyókról képek (katt a képekre):

The Polder - Left Bank Swamps

Radioactive wetlands - Resurrected Swamps

Lake Daleke - Pripyat River

Chernobyl - Uzh River

Cooling Pond - Railroad Bridge

Kérdés, hogy ennyiből mennyi száradt ki 2012-ig vagy meddig :D Az a híd kísértetiesen emlékeztet egy képre, amin rajta van ugyanilyen szerkezettel, csak kissé összeszakadva víz nélkül ^^

Egyébként a vita valóban értelmetlen, mert annyi mindent csinálhatnak, amiért nem lesz víz/nem lehet úszni, hogy csak na.

Tibi":291evgyf mondta:
A járműveket tényleg nem lehet majd vezetni, vagy csak egy üres pletyka? Az lenne a legnagyobb kár az egészben :(

Már volt róla szó, hogy hülyeség úgy egy pályát végig vinni, hogy beülsz a kocsiba aztán végig rallyzol a mutánsok között. Viszont a járművek vezethetőségének akkor lenne értelme ha úgy lenne megcsinálva a játék, hogy az elhagyott járműveket el kellene vinni a kereskedő bunkeréhez és akkor kapnál pénz érte amiből tudnád a fegyverarzenálodat fejleszteni...stb. :D
Persze így még bonyolultabb lenne a játék, de miért is ne ? :) Persze a katonaság vadászná a járműtolvajokat a helikopterrel és nem is minden járművet lehetne elvinni a bunkerhez az üzemanyaghiány miatt. Elfogy az üzemanyagod akkor szívás lenne a katonaság elől menekülni a mutánsokkal teli pályákon. A nagy lövöldözés zajára meg előjönnének a mutánsok a rejtekhelyükről. A mutánsok meg nemcsak rád mennének hanem a katonaságra is, így pusztulna a férgese is meg a katonák is. Na ez lenne az igazi AI. 8)

A BTR-80-as járművel ami a videokban és a képeken is szokott szerepelni meg át lehetne csapatni a folyókon vagy a tavakon is, ha már úszni nem lehet. De mivan ha a tó közepén fogy ki az üzemanyagod ? Beleugrasz a radioakiv vízbe ? ...elkap a sea monster :shock:

http://image2.sina.com.cn/jc/2005-08-10/U1335P27T1D312278F3DT20050810172207.jpg

De csak álmodozok... :lol:

Tényleg végiggondolva azért a járművek kivétele az eddig legnagyobb baklövés. Tudom, hogy miért nem lehet megcsinálni, hogy benne legyenek, de azon kívül, hogy gyorsan mozognál velük, egy csomó dolgot is veszítesz: pl. írtátok, hogy kikerül a kereskedelemből a jármű, mint érték. Másrészről régebben volt róla szó, hogy járművel egyszerre több "relikviát" tudsz szállítani. Sőt, még az egyes járművek terhelhetősége is meg volt adva, gondolom nem hiába. Most ez is mind elvész :(

Kíváncsi vagyok így mennyi súlyt lehet majd elcipelni... A limitált üzemanyag jó megoldás lett volna, de akkor meg meg kellett volna írniuk egy jobb fizikai és törési modellt a járgányokhoz :? Ha nagy sikerel lesz a játéknak és az nVidia megcsinálja a GPU alapú fizikai gyorsítást, ki tudja lehet, hogy még beleteszik :D, bár ebben reménykedni nem túl biztató :(

Egy ekkora mértékű változtatást utólag nem lehet eszközölni, szerintem. Ez olyan mértékben változtatná meg az úgymond "csak gyalogos" játékmenetet, hogy akár rögtön stalker 2 néven is kiadhatnák.

A terhelhetőségről jut eszembe: ha most megpakolnám a játékban a stalkeremet, (lőszer elsősegélycsomag stb.) lehetséges, hogy amikor ezeket a dolgokat elhasználom, gyorsabban fog mozogni az emberke? Pár játékban lehetett már tapasztalni, hogyha nagyobb fegyver van nála, lassabban mozog meg ilyenek, de hát közben a töltény is fogy és akkor egyre gyorsabban kéne haladnia. Persze az már túl élethű lenne a fejlesztőknek :D :) :D

Elvileg ez lehetséges.
Ha azt vesszük, hasonló elven működik a sebzés-rendszer is. Attól függően vesztíesz életet és sebességet, hogy hol találtak el. Ez már beígért dolog, így valószínűleg benne lesz.
Az pedig szerintem értelem szerű, hogy miél nagyobb a fegyver, annál lassabb az ember.

jah. én azokat a gameket bírom, amiben ha sniperral vagy, nem mozog a célkereszt. Azt már élőben lehetetlen végigvinni, főleg egy háborús fronton...vagy nagyon profinak kell lenni lövés1

Én azt szeretem, hogy a legtöbb játékban, ahol mozog a célkereszt, fektetett 8-as alakot ír le, nem pedig véletlenszerű :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul