Videók

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nem teszek fel minden szart, ez az IE 7 egy jó dolog mert egyszerre microsoft és jó is :)

Majd elnézek Microsoft Update-re, hátha már hotfixelték...

hispan1":3tg79hps mondta:
Nem teszek fel minden szart, ez az IE 7 egy jó dolog mert egyszerre microsoft és jó is :)

Majd elnézek Microsoft Update-re, hátha már hotfixelték...

rég hallottam már bárkit is Microsoft terméket dicsérni :lol: többnyire szar, tele van bugokkal és biztonsági résekkel és marha drága (nem IE :D)

Egyrészt nincs eredeti microsoft termékem így nem tudom az árakat (persze tudom, hogy marhadrágák az eredeti cuccok).

Másrészt: mi nincs tele bugokkal? Hát ez az, mindenben vannak bugok. Csak a microsoft javítja is ezeket rendszeresen.

Sokan nem szeretika microsoftot, én igen. Sokan meg csak divatból szidják, az ilyen embereket jól csőbe lehet húzni aztán közölni, hogy minden peroblémájukra van megoldás csak ők bénáznak...

hispan1":1kphj944 mondta:
Egyrészt nincs eredeti microsoft termékem így nem tudom az árakat (persze tudom, hogy marhadrágák az eredeti cuccok).

Másrészt: mi nincs tele bugokkal? Hát ez az, mindenben vannak bugok. Csak a microsoft javítja is ezeket rendszeresen.

Sokan nem szeretika microsoftot, én igen. Sokan meg csak divatból szidják, az ilyen embereket jól csőbe lehet húzni aztán közölni, hogy minden peroblémájukra van megoldás csak ők bénáznak...

Legyen olcsóbb vagy ne legyen benne ennyni bug. A kettő együtt elég szar párosítás. De persze neked is igazad van. Szegény júzernek bénáznia kell a bugos termékkel, holott van helyette más mebízhatóbb is :D

Hiszek neked de maradok a Microsoft-nál :)

Egy ötlet, csak úgy bele a vakvilágba mert oly régen le akarom írni és most jutott eszembe:
pYura: ha egy olyn hsz-re reagálsz, amelyik a te hsz-ed előtt van, nem kell feltétlenül idézni. Az idézet elvileg arra van, hogy ha egy korábbi hsz-re akarunk reagálni, akkor azt át tudjuk emelni. Isten ments, hogy beleszóljak a fórumozási szokásaidba és az adatbázis is végtelen (:)), csak ez úgy jött belőlem....

Tudom, tudom, mindig én OFFolok, mint az atom :)

hispan1":24ctf8r4 mondta:
Hiszek neked de maradok a Microsoft-nál :)

Egy ötlet, csak úgy bele a vakvilágba mert oly régen le akarom írni és most jutott eszembe:
pYura: ha egy olyn hsz-re reagálsz, amelyik a te hsz-ed előtt van, nem kell feltétlenül idézni. Az idézet elvileg arra van, hogy ha egy korábbi hsz-re akarunk reagálni, akkor azt át tudjuk emelni. Isten ments, hogy beleszóljak a fórumozási szokásaidba és az adatbázis is végtelen (:)), csak ez úgy jött belőlem....

Tudom, tudom, mindig én OFFolok, mint az atom :)

RE-OFF

Mivel nem látszik, hogy kinek ment az üzenet, csak így tudom címezni. Ha sok lesz az üzenet nem lesz követhető másképp. Hacsaknem fejlesztesz valamit hozzá :)

Fejleszteni sajnos nem tudok, értem egyébként, mire gondolsz, de ha ketten beszélgetünk, akkor felesleges mindig idézni. Ha többen vagyunk, akkor ez természetes. De rád bízom.

Letöltöttétek a videot ? Tegyétek már fel valahova, én megvágom.

Én nem tudtam letölteni mert ha a linkre kattintok:

Произошла ошибка, возможно неправильный URL ?

:(

Mi a szösz már le is szedték a stalker-portal.ru.ról? Legalább nekünk megvan hurrá.

Szasztok! Valaki nem tud valami programot ahhoz, hogy a videókból képeket ki tudjak szedni (képlopó vagy valami)? Amivel eddig próbálkoztam az nem vált be :(

Tibi":3mr2hdkf mondta:
Szasztok! Valaki nem tud valami programot ahhoz, hogy a videókból képeket ki tudjak szedni (képlopó vagy valami)? Amivel eddig próbálkoztam az nem vált be :(

Ajánlom a figyelmedbe a BSplayer vagy a VirtualDub programot.

BSplayer képlopás: jobbclick a filmre ---> képkocka mentése (Program Files/BSplayer könyvtárba menti automatikusan)

Virtual Dub: File --> Save Image Sequence ---> megadod a Directory to hold images-nél a könyvtárat ahova menteni akarod és kiválasztod azt a formátumot amibe szeretnéd a képeket. BMP, Targa (TGA), Jpeg.

A képmentésnek feltétele egy olyan vidókártya is, ami tudja ezt a funkciót. Persze én abból indulok ki, hogy 5 éve az integrált videókártyám egy 566-os gépen ezt nem tudta :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul