Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":3tg79hps mondta:Nem teszek fel minden szart, ez az IE 7 egy jó dolog mert egyszerre microsoft és jó is
Majd elnézek Microsoft Update-re, hátha már hotfixelték...
hispan1":1kphj944 mondta:Egyrészt nincs eredeti microsoft termékem így nem tudom az árakat (persze tudom, hogy marhadrágák az eredeti cuccok).
Másrészt: mi nincs tele bugokkal? Hát ez az, mindenben vannak bugok. Csak a microsoft javítja is ezeket rendszeresen.
Sokan nem szeretika microsoftot, én igen. Sokan meg csak divatból szidják, az ilyen embereket jól csőbe lehet húzni aztán közölni, hogy minden peroblémájukra van megoldás csak ők bénáznak...
hispan1":24ctf8r4 mondta:Hiszek neked de maradok a Microsoft-nál
Egy ötlet, csak úgy bele a vakvilágba mert oly régen le akarom írni és most jutott eszembe:
pYura: ha egy olyn hsz-re reagálsz, amelyik a te hsz-ed előtt van, nem kell feltétlenül idézni. Az idézet elvileg arra van, hogy ha egy korábbi hsz-re akarunk reagálni, akkor azt át tudjuk emelni. Isten ments, hogy beleszóljak a fórumozási szokásaidba és az adatbázis is végtelen)), csak ez úgy jött belőlem....
Tudom, tudom, mindig én OFFolok, mint az atom![]()
Произошла ошибка, возможно неправильный URL ?
Tibi":3mr2hdkf mondta:Szasztok! Valaki nem tud valami programot ahhoz, hogy a videókból képeket ki tudjak szedni (képlopó vagy valami)? Amivel eddig próbálkoztam az nem vált be![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.