Videok készítése

akkor várjunk egy szakértőre... :D azért meg kellett próbálni. Egyébként mihez kell? Mert én is nézegettem korábban hogy több álmot csináljak. Felveszek videóval állatok harcát pl. és beteszem meg ilyenek. Akartam a felirtaozás miatt is de azt már meg is csinálták azóta... :roll:

Írd be a Google-be hogy OGM To AVI, és felkínál egy csomó lehetőséget, töltsd le valamelyik programot.

Nincs a Fraps-hoz hasonló más felvevő program, amit rendesen lehet használni? A Fraps-ot azért nem szeretem, mert amit felvesz, mindegyiknek ott van a tetején a www.frpas.com felirat (regisztrált verziót meg nem tudok szerezni), és egy idő múlva megszakítja a felvételt, alig vesz fel fél percet :F . Szóval van valami más videófelvevő is?

EDIT: Oké megoldódott eljen .

ogm tutorial by dezodor :F

én én én pl úgy csináltam az intró muvikat, hogy leszedtem először az ffmp2theora kodeket, mivel a játék is azt használja (mert ingyenes, viszont nincs kezelőfelülete...szal aki nemért hozzá az így járt :D) utána a kész avit ami mpeg2-be volt áttömve átfuttattam az ffmpeg2theora-n es abbol lett ogg... azt átirtam ogm-re és már ment is.

viszont azt fontos megjegyezni, hogy a felbontás 512x288 legyen mer különben elcsúszik, és az fps 30 körül legyen... a hangot pedig külön fileban tárolja, azt is meg kell neki csinálni...

Wow :D amúgy észrevettétek hogy 2 fajta Vodka van? És csak az egyiket lehet meginni :( ( a Cossacks vokdát :D )

Nem sikerült felvenni, még mindig a Fraps-al bajlódok... Mostmár van regisztrált verzió, de az meg nem akar menni. Egyszerűen nem indul el nem1
Eddig a 2.8.1 és a 2.8.2 verzióval próbálkoztam, de egyikkel se működött dühös2 .

Akinek ki vannak tömörítve a gamedata-k meg tudná mondani melyikben vannak a videok?

ha ezeket keresed itt vannak:
gamedata5\textures\intro\dream_doctor.ogm
gamedata5\textures\intro\dream_doctor_2.ogm
gamedata5\textures\intro\dream_rats.ogm

a többi itt:
gamedata6\textures\intro\*/*

hangokat itt találtam:
gamedata5\sounds\intro\

valamit meg kell halgatnod, ha kitömöríted:
gamedata5\sounds\music\save\

Vissza
Top Alul