Vicc / vicces képek topik :)

ebből is látszik mekkora nobrainer az összes. Odaviszek egy aksis fúrót és egy perc alatt kifúrom a zárat azt cső.

Barin

Ez jó volt reggel-indítónak ! :D A sok agysebész elbőgte az okosat, de csak a legutossó komment volt talán igazán korrekt.

Már nem azé de van álkulcs is vmi... amúgy meg:

971109_257903771016591_1355139448_n.jpg

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/iFAHAoqHUzs?hl=en_US&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/iFAHAoqHUzs?hl=en_US&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

A sráác mekkorát flesselt mikor kinyitotta a szemeit és mindenki tolja vele együtt a kézbugit :D

Ismét bebizonyosodott hogy mégsem láttam még mindent.... ja és hazai termék szal vegyétek vigyétek. :D

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/C8TOUysHAuw" frameborder="0"></iframe>

Call Of Duty: Russian Style

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/nt26troglxQ" frameborder="0"></iframe>

<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/rMMHUzm22oE?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/rMMHUzm22oE?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Igen, mindjárt négyen fognak pisilni a falra és teljesen elkorrodál. :D

A Golyózáporban kérdezi a fõgengszter a "beosztottaktól" :
- Miért jobb a pisztoly az asszonynál?
- ???
- Mert a pisztolyra lehet hangtompítót tenni.

Íme az e heti feladvány!A helyes megfejtők között Stalone forgatásairól visszamaradt eredeti Rambó inget sorsolunk ki!!!

100 kg tömegű haver pár sör után a földön fekszik. Mekkora erő hat rá?
Mekkora erővel tudom felemelni? Mekkora erővel tudom arrébb húzni, ha
a súrlódási tényező közte és a talaj között 0,5? Mekkora a súrlódást létrehozó normál erő vízszintes talajon?
Ki akarom húzni a kabátját alóla. Mekkora erővel tudom ezt megtenni, ha a
súrlódási tényező közte és a kabát között valamint a kabát és a talaj között 0,5?
Mekkora teljesítménnyel húzom a srácot a földön, ha 1 m/s a sebessége?
Mennyi munkát végzek, ha 10 másodpercig húzom? Felrakom a buszra,
10 km/ó sebességgel megy a busz, 6,4 km/ó sebességgel futok mellette,
mert nálam maradtak az iratai. 10 másodperc alatt mennyit távolodott tőlem???

:D

Vissza
Top Alul