Vicc / vicces képek topik :)

Hogy hívjuk azt,amikor Józsi bácsi részegen megy haza a kocsmából biciklivel?
Terminátor !
Miért ?
Mert, élő szövet fémvázon.

51093901.jpg

Két horgász horgászik nyáron a Balaton partján és egy szörfös mindig az úszóik között megy el , összekeveri
a damilokat. kiabálnak neki, hogy ne tegye, de a szörfös a füle botját se mozgatja. Amikor már
tizedszerre jön a szörfös, az egyik horgász megunja, felkap egy követ és fejbe dobja a szörföst, az meg
belesik a vízbe. A horgászok örülnek és várják, hogy felbukkanjon a szörfös.
10 másodperc, nem jön föl.
30 másodperc, nem jön föl.
1 perc, nem jön föl.
A horgászok megijednek, beugranak a vízbe, lemerülnek, és a partra húzzák a szörföst, ahol az egyik
rögtön mesterséges lélegeztetésbe kezd. 3 perc után azt mondja a lélegeztetõ a másiknak:
- Te, ennek a szörfösnek iszonyan büdös a szája.
Mire a másik:
- És miért van rajta korcsolya?!

:D Juj!

Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam.

Utolsó kívánság:

A többszörös gyilkossággal vádolt személyt villamosszékbe ültetik.
-Van valami utolsó kívánsága?
kérdezi az őr.
-Igen.
-És mi?
-Megfogná a kezem?

A frászt hozza rám:

Egy ember nagyon fél a szellemektől, éjszaka mégis a temetőn keresztül kell átmennie a faluba.
Óvatosan lépked, amikor egyszer csak kopácsolást hall.
Észreveszi, hogy az egyik sírnál egy fickó a sírkövet vési.
-A francba, a szívbajt hozta rám... Mit csinál itt maga az éjszaka közepén?
-Elírták a nevemet, éppen azt javítom ki.

Sírja vagy röhögjek? ezt a hírt 5 perce halottam a a rádióban:
Egy Brit házaspárt 1 hónap börtön büntetésre ítéltek, ezen felül pénzbírságot kaptak, majd még ezen felül ki is toloncolták őket az Dubajból, mert nyilvános helyen CSÓKOLÓZTAK.
A feljelentést úgy kezdődött hogy egy ottani helyi lakos feljelentette őket hogy a mellette lévő asztalnál egy pár csókolózott sőt egymás hátára is tették a kezüket.

Sírjak vagy röhögjek???

Egy férfi beül egy taxiba. Elindulnak, később az utasnak eszébe jut valami, előrenyúl, megfogja a sofőr vállát. A sofőr hatalmasat ordít, majd reszketve mondja:
- Ne haragudjon, tudja csak nemrégóta taxizom, előtte a temetkezési vállalatnál voltam sofőr...

Juj ez nagyon durva :D

Itt is van egy:

Tavaly karácsonyra olyan ajándékot vettem a feleségemnek, hogy valósággal elállt a szava.-Meséli egy férfi a barátjának.- Három hétbe telt, míg hajlandó volt újra szóba állni velem.

Tudom, hogy kicsit elcsépelt, de miért fényesíti ki a rendőr a sakkfigurát?Hogy ne legyen matt.
Bocsánatot kérek minden fórumozó rendőrtől.

Vissza
Top Alul