Vicc / vicces képek topik :)

- Pisti, már megint a számítógép előtt ülsz, ez már szenvedélybetegség!
- Jaj, drágám! Már megint frame-ket látsz!

Spoiler
spoilers.gif

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QLO0bWUxNQk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QLO0bWUxNQk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

Van egy túlélő késem. Túlélte az apámat, a nagyapámat...

Nem értettem mit mondott a doktor. Elmehetek, vagy elmebeteg?

Mi nem haldoklunk. Mi így élünk.

Emlékszem apám utolsó szavaira: vigyázz fiam, az a puska töltve van!!!

Bemegy egy részeg freedomos a bárba, és elrikkantja magát:
- Én vagyok itt a legerősebb!
Erre odalép egy behemót dutys, és orrbavágja. A részeg akadozó nyelvvel hozzáteszi:
- ... no meg Te.

Részeg dutys tántorog ki a bárból, de megbotlik, és hatalmasat esik a járdán.
Egy őr megszólítja.
- Látja, nem kellett volna annyit inni!
- A fenét! Menni nem kellett volna!

- Hogyan lehet a bloodsuckert a snorktól megkülönböztetni?
- ???
- Egymás mellé állítod őket, és amelyik a snork mellett áll, az a bloodsucker.

:lol: köszönöm köszönöööm, ennél rosszabb vicceket nem olvastok, amíg meg nem jön János barátom

Íme az emlegetett viccek:

Két bandita ül a bárban. Megszólal az egyik:
- Na a vodkásüveget a hátam mögé rakom. Ha kitalálod melyik kezemben van piálunk tovább, ha nem leszokunk.
-A jobb kezedben?-mondja a másik
-Gondolkozz Grisa, gondolkozz.

Egy Freedomos és három Dutyis ül a bárban. Az egyik Dutyis megszólal:
-Valahogy bele kéne kötni abba a Freedomosba.
Az egyik Dutyis mintha parancs lett volna oda is megy, mondja:
- Tudtad hogy a vezetőtök meleg?
A Freedomos nem mond semmit, mintha meg se hallotta volna. Visszamegy a többiekhez a Dutyis.
De ezt nem lehet hagyni odamegy egy másik Dutyis, mondja:
- Tudtad hogy a vezetőtök meleg?
Erre megint nem reagál a Freedomos. Odamegy a harmadik:
-Tudtad hogy a vezetőtök amúgy Dutyis?
Erre a Freedomos:
-Az előző két társad már bizonyította.

Este még írok.

Létezik egy monolithos elit osztag, ahová csak a legkiválóbb katonák léphetnek be. Három próbán kell átmenniük a jelentkezőknek:
Az első próba a kitartás próbája. Az embernek egy kezdő felszereléssel két hetet kell töltenie a vörös edőben, pár napnyi ellátmánnyal.
A második próba a bátorság próbája. A jelentkezőnek kezet kell fogni egy vérszopóval, a saját barlangjában.
A harmadik próba a türelem próbája. A stalkernek fel kell kerekednie, és bejárni a Zónát egy nő után, akit magáévá kell tennie.
Szlávik, egy hű monolithos jelentkezik a csapatba. Sikeresen túlél két hetet a vörös erdőben, majd a második próba során
beoson egy vérszopó fészkébe. A kint állók nagy zörejt, visítást, ordítást, csattanásokat hallanak. Egy fél óra múlva félholtan kijön Szlávik, már alig él,
arca csupa seb, a fejét már csak az imádság tartja össze. Büszkén odaáll a tisztek elé, majd elordítja magát:
- Na, hol az a nő, akivel kezet kell fogni?!

Az amerikaiak nem hülyék!
http://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1b ... re=related
ÁÁÁ neeem!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0OpPgA1buC4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0OpPgA1buC4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Két vezető freedomos tervezi a következő háborút bárban. Bejön egy sztalker, odamegy hozzájuk elmondják neki a tervet freedomosok:
-Kivégzünk nyilvánosan a bár előtt egy monolitost és megölünk húsz Dutyist.
- Azt a szerencsétlen monolitost mért végzitek ki?-mondja a sztalker
Erre az egyik freedomos a másiknak:
-Mondtam hogy a húsz Dutyis senkit sem érdekel.

A Dutyis eligazító az első kimenőre készülődő újoncokat oktatja:
- Emberek, ha a bárban a szomszéd asztalnál ketten összeverekednek, maguk ne avatkozzanak közbe! Igyák ki a sörüket, és csendben távozzanak a helyiségből. Világos?
Az eligazítás után az eligazító meg akar győződni róla, hogy megértették a mondanivalóját, ezért megkérdi:
-Pavlol, ha a szomszéd asztalnál két bandita elkezd verekedni, maga mit tesz?
- Jelentem, kiiszom a sörüket, és csendben távozom.

Szása a bandita ül a skadovsk tetején és töpreng:
- Ha ledobnának egy atombombát, eltűnnék én is és a vodka is. Ha neutronbombát dobnának le, csak én tűnnék el, s a vodka megmaradna. De ez milyen szörnyű bomba lehetett, hogy csak a vodka tűnt el...

"Tegnap vettem egy játékszoftvert.Ma telepíteném és elkapott a dühroham,mert jól át baxtak.Nincs crack!"

Vissza
Top Alul