Vicc / vicces képek topik :)

Itt egy buszos poén: Egy srác felszól a buszsofőrnek: "Mikor indul ez a szemétláda?" Erre a buszsofőr: "Mikor megtelik szeméttel."

Egy fickó kétségbeesve rohan a leejtőn lefelé haladó busz után. Egy járókelő meglátja és odaszól: "Mit erőlködik annyira? Mindjárt jön a következő." Erre a fickó: "Az lehet, de annak nem én vagyok a vezetője."

:D
Ezt tegnap olvastam, szintén buszos:

Egy buszbaleset után odamegy a rendőr a buszsofőrhöz:
- Uram, hogyan történt a baleset?
- Fogalmam sincs, éppen a busz hátuljában ellenőriztem az utasok jegyét.

:D
Van még egy: Lepusztult, neandervölgyi jellegű műegyetemista száll fel a 7-es buszra. A sofőr nagyon menő akar lenni és kiszól a tolóajtón, jó hangosan:
- Mi újság az őserdőben, öreg?
A válasz gyors és meglepő:
- Anyád nem üzent semmit.

Mi a különbség a sas és a vasútas között?
A sas qrva magasan száll, a baktert ez meg qrvára nem érdekli.

- Hogy hívják az sugárfertőzött nyulat?
- ???
- Paksifüles.
A beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük.
Mindezt persze T-e Fizeted!
- Ha adsz egy pennyt, elmondom.
A másik skót egy pillanatra meglepődik, majd felnevet:
- Hahaha! Valóban jó vicc!
- Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus? A második, hogy miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát, és a harmadik, hogy miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök?
Bush csak áll, de a következő pillanatban kicsöngetnek. A szünet után visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni.
- Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne.
- Jó - feleli Bush.
- Az első három ugyanaz mint Bobé. A negyedik, hogy miért csöngettek ki 20 perccel előbb az előző óráról.
- Az ötödik pedig, hogy hova tűnt Bob?

Ezek télleg jók. Na várjatok csak, amíg felcsapom 1ik vicceskönyvemet (és erőt veszek magamon majd begépelem).

Kedvencek:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kioCFQu1aSg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kioCFQu1aSg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c1ey8EnVSiA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c1ey8EnVSiA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mindig érdekeltek a viccek változatai, változásai. A légió által írtak közül az egyik õse:

1953. Párttaggyûlésen fel áll Kovács és azt mondja:
- Lenne három kérdésem. Hová tünt a hús? Hová tünt a tej? Hová tünt a vaj?
A következõ gyûlésen feláll Szabó:
_ Csak egy kérdésem lenne. Hová tünt a Kovács?

Rokonok

Irén három hónapos ismeretség után így szól a barátjához:
- Úgy szeretném már megismerni a rokonságodat! Mikor mutatsz be végre nekik?
- Pillanatnyilag lehetetlen drágám: a gyerekek az anyósomnál vannak, a feleségem pedig elment szabadságra.

Nem kötekedésbõl kérdezem, de mit nem értesz belõle? A korszak volt ilyen.
Van ennél durvább is, amin mi magyarok is kevesebbet nevetünk, mert mi nem éltük át teljes mélységében,
de pl. az oroszok élvezik.
Dzserzsinszkij meglátogatja a gyerekeket az óvodában, majd a mûsor után megsimogatja az óvodások
fejét.
- Milyen rendes ember a fõnök - mondja az egyik kisérõ.
Mire a másik:
- Hát igen, pedig agyon is lövethené õket.

Zsilin ezek hatalmasak! :D

Jack és Iván találkoznak, és arról kezdenek el beszélgetni, hogy melyik országban nagyobb a demokrácia:
- Nálunk olyan nagy a demokrácia, hogy én elmegyek a Fehér Házhoz, és simán lepisilem a kerítést, ha akarom. - mondja Jack.
- Nálunk olyan nagy a demokrácia - kezdi el beszédét Iván - hogy én elmegyek a Kremlbe, és a Lenin Mauzóleum tövében tojok egyet, ha akarok.
Jack már bánja, hogy túl nagyot hazudott, próbál enyhíteni a dolgon:
- Az igazság az, hogy én azért körülnézek, nem látja-e valaki.
Mire Iván:
- Hát azért én se tolom le a gatyámat.

Scarecrow":5whzc9mo mondta:
zsilin ezt most nem értem. :?
Hát lehet h te nem érted de a ngy szüleid biztos értenék :D. Akkoriban ugyanis egy szóért is lecsuktak akár több évig is mindig vigyáznod kellett h mit mondasz kinek és h hol mert még a falnak is füle volt. De sokan frászt kaptak mikor éjjel csengettek. Akkor volt közbiztonság is igaz elég erősen de ha anank csak a fle meglenne ma akkor el lehetne mondani h vna közbiztonság :D

boom500.jpg

Ez a pár évvel ezelõtti Amszterdam Schipoli légi katasztrófa képe, ha jól emlékszem. Szerencse, hogy nem voltak
otthon az emberek.

Vissza
Top Alul