Verseny config - maximális teljesítmény

sajt88":fhzvpee9 mondta:
Jójójóó .. Igen tudom a CB CoD2 es törvényeit , PB dobott már ki érte ...
Na jóvan .. Lesz eredetim , 1v1 ben elintézhetjük :D:D

Nincs mit elintézni nem azért indítottam a topikot, hogy vitatkozzam és sztároljam magam, hogy hú de vágom a témát.

A renereléssel feltett kérdés is úgy érzem azért lett feltéve hogy fogást találj rajtam.

Peace!!!

Egyebek mellett pedig nem nyomom 1on1-be. Én csapatjátékos vok.

Ez nem igy van .. Ismertem pár TudatLAN-os egykoron. Ami az 1on1 et illeti; csapattámogató vok , csak vicceltem , látom te se vagy egy oan átlagos HC kockzor ..
A rendereléssel feltett kérdés hullakomoly .. Naon szar igy jáccanom , és tudom h eccer elrepült 1 szó, hogy DX 8 at is kezel az alap 9.0 helyett ..

sajt88":1j25sv18 mondta:
Ez nem igy van .. Ismertem pár TudatLAN-os egykoron. Ami az 1on1 et illeti; csapattámogató vok , csak vicceltem , látom te se vagy egy oan átlagos HC kockzor ..
A rendereléssel feltett kérdés hullakomoly .. Naon szar igy jáccanom , és tudom h eccer elrepült 1 szó, hogy DX 8 at is kezel az alap 9.0 helyett ..

Hát a nagyon szar így jatszanom-at gondolom azért írtad mert nem bírja a gép.

Nah engem pl pont azok a cvar ok érdekelnek amivel a grafikát lehet radikálisan butítani, de nem találhatók meg a menüben.

Lehet, hogy a játék nem lesz így olyan szép ez tény, de kérdés mit ér a szép játék ha valakinek csak olyan gépre tellik amin úgy siklik a game mint fakerekű szekér a kockakövön.

Ha belegondolok bár már régi a gépem(2 éves) azért a jobbak között van, majdnem minimum configgal nyomom hogy folyamatos legyen. Hogy tolja akinek ennél szarabb?:

3800+ dual, WD raptor 70GB (10.000 RPM) 2GB Ram duabal (hunday az nem egy alap) Creative Audigy 2Zs platinum Pro (ami azért átvesz a procitól), Ati 850XT, az msi k8-sli platinum alaplapon. És nem nagyon melegszik egy CM stacker házban, CM hiper 6+ os proci, CM memoria hűtőkkel.

Szóval ha én ugy érzem hogy a folyamatos zökenésmenteshez le kell csavarnom a graft, akkor szerintem ez sokak érdeke is lehet.

A topik viszont beindulni látszik és ennek örülök:D

Ez érdekes .. ijen bikának tünő vason médium grafikán is simán el tud futni szerintem :oops: :lol:

Szépen kérem azt aki átirta a topik címét íron valami másikat, mert a "Verseny config" kifejezés nem feltétlen találó kifejezés. Legyen MP_cfg, vagy bármi de a verseny szó elég megtévesztő, ugyanis nem csak azoknak kell, vagy lesz akik versenyeznek, hanem minden multisnak.

Minden multisnak, aki feltétlen nyerni akar és hajlandó emiatt lebutítatni a grafikát :P Én továbbra is maxon fogom nyomni egyelőre :roll:
Cím marad, mert annak kell majd ez a cfg, aki versenyezni akar és/vagy jobb teljesítmény szeretne.

pYura":3is8et1k mondta:
Minden multisnak, aki feltétlen nyerni akar és hajlandó emiatt lebutítatni a grafikát :P Én továbbra is maxon fogom nyomni egyelőre :roll:
Cím marad, mert annak kell majd ez a cfg, aki versenyezni akar és/vagy jobb teljesítmény szeretne.

Ok megértem, nekem így is megfelelő. Azért akartam csak, hogy nehogy úgy nézzen ki mintha én találtam volna ki, mert ilyen kevés idő elteltével, ilyen kicsi rálátással nagyképűségnek tünne ha ilyen címet adtam volna neki.

pYura":36ntuuhv mondta:

Hát hogy felvegye-e a CB a gammák közé a stalkert. És hogy legyen e magyar laddere.

Hogy mi lesz ha nem veszi fel?
1. nem lesznek pachek (javítások).
2. nem lesznek új mapok.
3. nem lesznek modok.
4. a rajongói tábora elhanyagolható számot fog kitenni.
5. lassan mikor mindenki megunja a single-t (ez mindenképpen bekövetkezik) akkor megyen a süllyesztőbe.

1. Miért ne lenne?
2. Miért függene ettől?
3. Lásd előbbi
4. Ez már most nem igaz.
5. Van akinek tetszik, van akinek nem. Nem kell általánosítani.

pYura":pxc3lr48 mondta:
1. Miért ne lenne?
2. Miért függene ettől?
3. Lásd előbbi
4. Ez már most nem igaz.

No Comment.

Főleg, hogy 100%-hogy felveszik. A kérdés csak az hogy teszel-e érte vagy nem? Az én nevem ott van. A tied?

pYura":2cdy1vnk mondta:
1. Miért ne lenne?
2. Miért függene ettől?
3. Lásd előbbi
4. Ez már most nem igaz.

Bár lehet hogy tényleg hülyeséget írtam az lett volna a helyes ha azt írom nem lesz annyi.

Dehát egy MP topikban a CB-re egy miez kérdésre mit tehettem volna? Leírom , hogy mekkora hatalma és befolyása van a játékok népszerűsitésében. És a 4. es vlaszodra vitatokozzam azon hogy egy játékot MP ben vagy SP-ben játszák többen. A válasz hogy SP-ben csak kérdés mennyi játékórát teszel bele, 100-at 200-at egy MP-s gyerek belerak egy-két év alatt 3000-et. Ne feledd mindes MP-s SP-zik (legalább egyszer), de nem minden SP-s MP-zik.

Példának ott a foci, ha nem lennének versenyek mekkora szurkolótábora és milyen népszerűsége lenne?

(TL)SAS":agsyjp5j mondta:
pYura":agsyjp5j mondta:

Hát hogy felvegye-e a CB a gammák közé a stalkert. És hogy legyen e magyar laddere.

Hogy mi lesz ha nem veszi fel?
1. nem lesznek pachek (javítások).
2. nem lesznek új mapok.
3. nem lesznek modok.
4. a rajongói tábora elhanyagolható számot fog kitenni.
5. lassan mikor mindenki megunja a single-t (ez mindenképpen bekövetkezik) akkor megyen a süllyesztőbe.

Nem akarok aggrózni , de Sas tévedsz ... Nem minden a CB -től függ .. Attól , hogy a játékosok mit kérnek ..

sajt88":3uasxwok mondta:
Nem akarok aggrózni , de Sas tévedsz ... Nem minden a CB -től függ .. Attól , hogy a játékosok mit kérnek ..

OFF (mert már valahogy elkanyarodtunk:D)" Ez így van mint ahogy pontosítottam is a hozzászólást, de sokat dob rajta. Nagyon sokat!

modokat meg mapokat altalaban a fanok csinaljak. patch meg tuti lesz mert van 1-2dolog amit kene orvosolni(igaz nem az engine hibajabol fakado de azert lehetne orvosolni)viszont az is biztos ha sokan jatszak sokkal tobb patchet adnak ki.ez altalaban igy szokott lenni(kiveve q4
amit annyian se jatszanak mind a 3-at de mar 1.4 point releasenal tartanak...)

ha vannak ladderek az életben tartja a communityt, sztem sas erre gondolt :)

Segítsen már valaki legyen szives.
Megvettem a játékot eredetiben, beregisztráltam a neten,
s nem tudok multizni, mert azt írja ki hogy:
"Connection error - Different version"
Pedig fent van a patch nekem is meg azoknak is akikre csatlakoznék.
Tudja valaki a megoldást erre?

---------------------------------------
Most meg már azt írja ki hogy "Unable to connect master server"
Komolyan mondom ez már több a soknál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most már jó a server de 49-es pingem van s mégis játszhatatlan.
Ennyi erővel be se kellett volna tenni a multit.
Még a Duke Nukem 3D-nak is jobb volt meg mindennek.
Ez a legszarabb multi amit valaha láttam. Sajnos pont a stalkert cseszték el

Vissza
Top Alul