Vélemények az oldalról

Köszönöm az elismerő szavakat.

jim67: ez az adatbázis miatt van, azt látja, hogy Te túl gyorsan és túl sokszor akarod lekérni az üzenőfalat. De ez ritkán forul elő.

akkor is ez az oldal a magyarok közül ami a legjobban össze van rakva
és a fórum is zorál (könnyen lehet használni és gyorsan töltődik )
IGY tovább taps1 eljen meghajol

Hispan ha egyszerre két file-t töltök az oldalról nem tudok semmit csinálni rajta, se előre se visszalépkedni...

pár video letöltési linkje mintha nem is működne :(
E3 még pár régi :(

A videólinkeket megnéztem és nekem mind jó, szóval azt nem értem.
Ami a letöltést illeti, elvileg egy IP csak 2 szálon szedhet infókat egy szerverről, így ha 2 szálon már töltesz, akkor a harmadik (amin az oldalt böngésznéd) nem fog működni. De ez csak egy áltaános dolog, én még a hardwired esetében nem figyeltem meg.

hali!

most, h megjelent a játék, már nem lesznek naptárak?

bg_

Mikor lesz frissítve az oldal az aktuális és a kiadott játék adataival?

Én már egy csomó képet összeszedtem a Stalkerekről, még kell az Artifactokról néhány, meg az Anomáliákról. A szövegeket megírni viszont még nem volt időm.

hali lehet én nálam van igy csak de szerintem a fórum órája mintha el lenne csúszva 1 órát vagyis késik de ez csak egy jelentéktelen probléma!Gondoltam szólok!

2007.06.30. 21:23 - nálam az idő

Ez tévedés, mert van nyári időszámítás, csak a profilban be kell iletve be lehet állítani :)

Nem lehet.
Én régebben írtam emiatt hispánnak és nem jött össze.

Nekem pedig ugy van beállítva, hogy GMT+2óra, Budapest nyári idsz. És az üzenőfalon illetve a fórumban is jól mutatja az időt.

A nyári időszámítás dinamikus kezelése valóban nincs benne, de aki egyel odébb lévő időzónát választ (alább volt írva), az megoldhatja ezt a problémát.
A lényeg, hogy a váltás (sajnos) nem autómatikus.

Új stalker, új oldal, nem kéne frissíteni egy kicsit a fórumot is? Gondolok itt a banner-ra és a háttérképre! :D

Vissza
Top Alul