Vélemények az oldalról

Látszik az e-mail cím, viszont ami árulkodóbb, hogy egy csomó helyen random amerikai oldalak vannak megadva, mint site. Ez szinte az összes esetben árulkodó jel.
Ha még egyszer lesz ilyen floorolás (és szerintem sajnos lesz), akkor nagyon ideges leszek és tényleg törlöm ezeket az embereket.
Ezzel viszont olyan szempiontból nem sokra megyek, hogy az előzetes regisztrációk nem floodolnak, aki telenyomja a fórumot, mindig készít egy új regisztrációt.

Elvileg lehet, ha az elmúlt 5 percben itt volt. Most meg is csíptem egyet. Igazából viszont a .infó végű e-mail címeket tiltottam le, mert az eddigi fake regek 100%-a ilyen végű címről jött.

Hi all! Csak anniyt szeretnék hogy 5 lakót még nem írtatok a Zóna lakóihoz! A Flesh-t, a Bloodsucker-t (Vérszívót), a Mutant Hog-ot ( Mutáns Vakond), a Pseudo Giant-ot (Pseudo Óriás), és a Chernobyl Dog-ot (Csernobili kutyát) Ja és én ezt hova tudom elküldeni (lefordítva) hogy be tudjátok tenni a Zóna lakói közé?

Doma":30d3ofs2 mondta:
Hi all! Csak anniyt szeretnék hogy 5 lakót még nem írtatok a Zóna lakóihoz! A Flesh-t, a Bloodsucker-t (Vérszívót), a Mutant Hog-ot ( Mutáns Vakond), a Pseudo Giant-ot (Pseudo Óriás), és a Chernobyl Dog-ot (Csernobili kutyát) Ja és én ezt hova tudom elküldeni (lefordítva) hogy be tudjátok tenni a Zóna lakói közé?

Hello!
Természetesen minden fordítást, leírást szivesen fogadunk, csak legyen tényleg jó! Az oldal szerkesztését hispan1 végzi, ha lesz anyagot, amit szerinted ki lehet tenni, akokr neki küld el e-mailben: horvathk@actel.hu
Mivel most vizsgaidőszak van a fejlesztés kicsit akadozhat ^^ nekem is van pár ötletem mit lehetne még kitenni, csak idő nincs rá... no majd februárban :wink:

ps.: Chernobyl Dog = "Vakkutyák" :)

Doma valóban nyugodtan küldhetsz anyagot, ezért külön hálás is vagyok és amint vége a számonkérés-mizériának, ki is teszem a dolgokat.

pYura":3q7qai8r mondta:
ps.: Chernobyl Dog = "Vakkutyák" :)

Hmm... nemtom de sztem a vakkutyák nem ugyanazok a Csernobili kutyákkal! :wink: Mert én azt olvastam hogy a Csernobili kutyák megvakítják az embert nem átlátnak a falon!

Úristen, ezt a második képet még nem láttam, az új tagnak igaza van meghajol

Pedig erről a második képről akkor sok szó volt, mármint a régi fórumon :)
Ez az egyik legjobb kép eddig, mert példázza az AI teljesítményét: az érzékeny pontokat, a fejet és... nos igen, szóval azt kell támadni, és ezt a kutyák tudják is :)

Viszont a falon átlátás és a szellemkép kivetítése a vak kutyák tulajdonsága lesz.

Mivel nincs hibajelentés topic ezért ide írom. Hispan 1280x1024-es felbontásra nincs optimalizálva az oldal, jó pár helyen szétcsúsztak a cellahátterek... :wink:
Gondoltam szólok :roll: :wink:

jóó az oldal csak néha van benne 1 kis "bug" miután írok valahová és kimegyek az index-hez nem látom az üzenő falat (értsd mintha üres lenne )
de ez nem mindig van csak NÉHA egyébként az oladal baromian zorál taps1 taps1

Vissza
Top Alul