Valkyrie (2008)

Elég sok kritikát kapott ahhoz képest, hogy még csak a tengeren túl vetítik, mindenesetre én nagyon kíváncsi leszek rá. Már régen vártam valami új II. vh-s témájú mozifilmre :) .

csak egy dolog teccik benne a leiras alapjan h vmennyire visszahozza azokat az idoket kulonben nem teccik

Ma megnéztem a filmet:
Nekem sokakkal ellentétben tetszett a film. Nem tudom hogy másoknak mi volt vele a problémája.
Ha tízes skálán kellene értékelnem 10-ből 8-at adnék rá.

Általában aTomKrui miatt nem szokott bejönni másoknak, de ennek ellenére is jó film. Jól ábrázolta a puccskísérletet.

Nekem bejött, 5-ből 4 csillag, ami tizes skálán 8.

Egy kicsit én is tartottam tőle hogy mennyire fog beválni ehhez a szerephez, de végülis nagyon jól játszotta. Viszont szerezhettek volna egy jobb Hitlert vagy Göringet.

Hát igen, a Bukás c. film Hitleréhez képest elég szánalmas teljesítmény volt ez az ábrázolás, ez gyenge pontja a filmnek.

Láttuk a filmet a feleségemmel,nekem tetszett,neki nem.Vitázunk róla hogy Hitler bunkerja,a Wolfschanze (Wolf’s Lair) magyarul Farkasverem(szerintem) vagy Fakasodú(szerinte).Szerintetek?

mikor mennek a farkasoduba asszem az elején , akor a dátum januárrol szól viszont a fák lombosak mint juniusban kicsit érdekes :D

Észre se vettem <:D> .

Mivel odúja általában a madaraknak szokott lenni és nem a farkasoknak ezért inkább a verem tűnik helyesebbnek :D (bár én is így ismerem és nem emlékszek hogy hallottam volna farkasodúként megnevezve).

egyébként biztos hogy farkas odu-nak nevezik , ha kinyittok valami törikönyvet akkor abban is így emlegetik

A feleségem írja :D : azért odu, mert a verem az csapda. Ki nevezné a saját bázisát csapdának?
Nöi logika

Ezt már mondták mások is de azért van különbség:
Stauffenberg_and_Cruise.JPG

Vissza
Top Alul