v. Alfa 1096

ez a 1096-os egyik alpha változatnak a továbbfejlesztett változata, itt már alapban vannak ellenségek, ki lehet próbálni a nivát 8) meg lehet cirkálni egy "kis" pályán bemenni a pecókba,de sajnos nekem a régi vga-al ment az újjal meg nem megy

Feltettem a modot... de kb az van, hogy az első másodpercben fejbelőnek :D az új fegyver frankón át lett téve eljen

pYura":39q3jih7 mondta:
Feltettem a modot... de kb az van, hogy az első másodpercben fejbelőnek :D az új fegyver frankón át lett téve eljen
köszönjük. taps1 kipróbáltad a robotokat és mindkét fegyvert is? :D
megpróbálhatjuk megnövelni a stalkerünk életét. ;)

Nyomjatok már tik is benchmarkot pattog1 kiváncsi lettem...

wasaby44":3lhrpzcu mondta:
heh... nem is tudtam, hogy még nem tudtátok kiszedni az info-t, hogy ne zavarjon :roll:

fal1 fal1 fal1 fal1 fal1 fal1 fal1
figy először próbáld ki a cuccot aztán kérünk véleményt a modról, knben meg kiszedtük az infókat. :P

wasaby44":2qbm3po7 mondta:
pYura":2qbm3po7 mondta:

heh... nem is tudtam, hogy még nem tudtátok kiszedni az info-t, hogy ne zavarjon :roll:

Nem tünt fel, hogy ez egy benchmark és az a lényege, hogy mutassa az adatokat kérdés1 fal1

Honnan származnak lehet tudni? :D

ps.: legközelebb lehetne kicsit nagyobb felbontású textúrát is alkalmazni :wink: egyébként nem rossz :!:

igen, ennek külön története van. DeMoN szerezte a sebeket, hosszú hónapokat töltöttünk a gyönyörű tiszta sebek keresésével. :D
amúgy mondtam régebben h a következő verzióban javítjuk a textúrákat, akkor raktunk volna be kb oblivion szintű textúrákat. de hát váltottunk.

Szóval, mint írtam, a végleges verzió MOD-jai lesznek maradandóak, de az eddigiek is nagy szakértelemről tesznek tanúbizonyságot.

Vissza
Top Alul