v. Alfa 1096

Ja SNiPER-X már egy jó ideje dolgozik rajta... érdekes lesz viszont látni a járműveket (?)

400-nál szélesebb képeket csak linkként, légyszives.

Jól néznek ki a bétás ruhák az alfában. Kezd teljesen hibridbe átmenni a dolog :D

hispan1":1wfvqpg9 mondta:
400-nál szélesebb képeket csak linkként, légyszives.

Jól néznek ki a bétás ruhák az alfában. Kezd teljesen hibridbe átmenni a dolog :D
Ok, rendben. Knben lehet, h igazad lesz és nemsokára már multiban is lehet menni az alfával. ;) Most, h végre sikerült eljuttatnom a modot hozzád, már jön is a következő verzió. :D De nyugodtan rakd fel az oldalra, és csak 1hét múlva küldöm a következő verziót, oké?

Igen, ha lesz egy valamennyire végleges verzió, mert ahogy most látom, hetente van valami újdontás, ami persze jó dolog, csak kéne egy úgymond "hivatalosított" verzió is.

akkor majd a végleges verziót rakd ki az oldalra. addig csak a fórumba linkeld be, oké? igaz, h lesz még sok újítás, mert most van pár új ötletem...

Kipróbáltam a módot nekem nagyon tetszik a groza.
kéne egy kis help:gamedata.xp0 <- ezt mivel lehet megnyitni?

Slade":24s6wok8 mondta:
Kipróbáltam a módot nekem nagyon tetszik a groza.
kéne egy kis help:gamedata.xp0 <- ezt mivel lehet megnyitni?
hogy mindenki értse ez a fájl a bétában van. nem lehet csakúgy megnyitni, hanem a többi társával együtt (gamedata.xp1, gamedata.xp3, ha van) ki lehet csomagolni. ehhez az XrCompress.exe-t kell használni.

Rendben, akkor ha van új verzió, feltöltöm és fórumba linkelem és ha lesz valamin nagyjából végleges dolog, akkor azt a letöltésekben is linkelem. Ha ez így megfelel.

Kész a mod következő verziója, amely egy időre végleges is lesz amint elmondjátok, hogy tetszik-e az új célkereszt? (ami az előző verzióban is volt) Ha nem tetszik, ötletet várok, h kb milyen legyen?
Addig itt egy kép, találjátok ki melyik pályán van. :P
http://www.kepfeltoltes.hu/070115/2193095601_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Slade! sikerült kicsomagolni a gamedatákat?

igen, utánna néztem hogy hogy kell(-diff -out blabla) sikerült
a célkereszt szerintem jó. A pálya szerintem 1096ban az a_lest_zakat csak átugrottál a keritésen :P

Vissza
Top Alul