v. Alfa 1096

pYura":2r7bc8kx mondta:
TMSMT az igazi fejlesztések csak a játék megjelenése után kezdődnek (lesz ugyanis szerkesztőprogram, amit adnak hozzá)... van már pár huncut ötletem :mrgreen:
Bloody Fox-nak hívnak! :x :x :x A csapatunk neve TMSMT! :D

Általában én sem, de pl egy map vagy mod editor elég bonyolult szokott lenni. Az utolsó game editor, amit kezelni tudtam, az az aoe2-é volt :D

Én annó CoD:UO-ra elkészítettem a házunkat. Valami gáz volt az éggel, mert nem rakott be textúrát és helyettesítette vonalakkal. Meg az is baj volt, hogy nem látszott mekkora az ember, így vagy túl kicsi lett (csak kúszva lehetett bemenni) vagy túl nagy. Így abbahagytam. :? Ezen kívül még Quake3-al is próbálkoztam még kevesebb sikerrel. :)

Nekem legutónn az aoe3 editora volt kudarc. Mondjuk nem is igazán akartam megtanulni, csak kíváncsi lettem volna, de elég kaotikusra sikerült a dolog.
No meg kb félévente rám jön, hogy Enemy Territory pályákat kell terveznem, de az sem sikerült még soha.

bétához megjelent már knben egy pályaszerkesztő, és most készül egy prog amivel a modelleket is lehet szerkeszteni. textúrákat, hangokat eddigi is lehetett szerkeszteni, úgyhogy elvileg már most is leeht modokat csinálni bétához is.....

Remélem lesznek hivatalos pluginok extra artifactokkal és küldetésekkel :)

Bloody Fox":3846xe5k mondta:
küldjek képet, hogy milyenek lesznek az artifact-ok? mert van már róla textúrám.

Én inkább megvárom a játékot :)

ps.: ez az avatar nagyon beteg lett meghajol

Azért kérdeztem, hogy láttatok-e már döglött stalkert. :D :D :D
kár, h BF a nevem, mert akkor most kitalálhatnék az avatar miatt egy jobb nevet. ;)
De azért ez se rossz, főleg ha vki olvas Karl May-t. ;)

A DDS Browser-t nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni? Az egyik oldalon egy olyan képet láttam, ahol egy ilyen programmal nyitja meg a textúra fájlokat. :?

nem muszály azt használni hozzá, minden második képszerkesztő támogatja a formátumot. (plugin feltelepítésével, pl: photoshop is) ajánlom neked a dxtbmp-t, énis azzal csináltam a modot. ;) knben a halo textúráit is ezzel lehet megnyitni, +gondolom sok más játékét is...

Vissza
Top Alul