pYura: igen a modot többen csináltuk, számszerűen 2

tagja van a csapatnak.
Tibi: célkereszt a távolságot méri természetesen. célzás alatt mit értesz?
R-pee: a stabilitással kapcsolatban azt tudom mondani, h sokkal kevesebbet fagy a gém, de teljesen persze nem lehet megszünteti ezt a próblémát. amíg nem jelenik meg hivatalos játék addig folytatjuk a mod fejlesztését.
magyaritás készítését (orosz részek) lehet, h vállalni tudom.
a dícséreteket köszönjük.
ilyen modot knben szinte bárki tud csinálni, csak kicsit meg kell ismerni a stalkert felépítő fájlokat. ha akarjátok bármikor elmondhatok mndent amit a mod készítése alatt megtudtam.
a lentebb emíltett oldalról pedig csak annyit, h a legnagyobb része nem működik az ott leírtaknak, és ők sem (az oldal készítői) tettek túl sokat csak a stalker alfa 1095-ös verziót használták fel. a mi csapatunk egy kicsit többre törekedett és furmányos módon a 1096-os verziót valamint a 2215-ös verziót is felhasználta.
a protecta és a groza textúráját nem mi és nem is az orosz modkészítők csinálták hanem maguk a hivatalos stalker játék készítői. ebben az esetben az oroszok és mi is csak a 1095-ös verzióból szedtük ki ezeket a textúrákat.
a fegyverek textúráján kívűl az összeset a TMSMT csapat készítette. tehát ha szeretnétek majd elmondhatom, kb h miket tudunk eddig...