v. Alfa 1096

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
A 1096 Alfa verzió szobája.

Figyelem! A szobában kizárólag a 1096-os verzióval kapcsolatos információk szerepelnek. Kédést feltenni bármilyen témában lehet, de a játék letölésére, elérhetőségére vonatkozó mindennemű információt, kérdést azonnal és figyelmeztetés nélkül törlünk.

A játék ezen verziója teljes mértékben illegális, nem hivatalosan kiadott változat, így amennyiben rendelkezel vele, 24 órán belül köteles vagy törölni a gépedről. Amennyiben ezt elmulasztod, büntetőjogi felelősséggel rendelkezel szerzői jog megsértése miatt.

Biztos forrásból tudom, hogy ehhez a verzióhoz hamarosan érkezik egy régi-új MOD :)

A részletekről majd a készítő.

Azt tudtátok hogy lehet multizni az alfákkal is?Amúgy jó az oldal

Elméletben lehetséges.Régebben olvastam valahol hogy így lehet csatlakozni: client ip xy(megnéztem ilyen parancs tényleg van, de hogy valóban lehet így csatlakozni azt nemtudom)

Én kizártnak tartom. A 1095-ösnek, a 1096-osnak egyáltalán nincs hálózati interfésze, csak egy spawn pont van a pályán, és ez igaz a 1154-re is. Ezeket egyáltalán nem multira terverték.

Videokban mégis láthattuk, hogy azon a pályán gyapják egymást még elég régről....... szerintem lehetséges. Nem véletlen van 1 pályához vagy 3 indítási mód :roll:

Sziasztok,
nemsokára (?) megjelenik végre a Stalker addig is, hogy ne legyen unalmasan a várakozás ássátok elő újból a Stalker alfa 1096-os verziót, mert elkészült az 1.0-ás TMSMT mod. hispan1 kolléga feltölti majd ígérete szerint az oldalra, úgyhogy nemsokára mindenki kipróbálhatja.

Feltöltöm, illetve ha már a töltésnél járunk: lesz majd egy-két olyan nap, ha minden igaz, amikor nem lesz letöltés, mert átrendezem a letöltéseket. Egy automatikus rendszert alakítok ki, ahová csak fel kell másolni a fájlt és az azonnal megjelenik az adott kategóriában (tulajdonképpen egy php alkalmazás, ami adott mappák tartalmát automatikusan listázza).

pYura mester!
Újdonságok: két új fegyver, egy szebb célkereszt :), sebek az ellenségeken és a stalker kezén, új zombik, magyarított kezelőfelület :), a szokásos javítások/optimalizálás, két új ellenség.
Remélem tetszik! ;)

Bloody Fox":3ggbrk7q mondta:
pYura mester!
Újdonságok: két új fegyver, egy szebb célkereszt :), sebek az ellenségeken és a stalker kezén, új zombik, magyarított kezelőfelület :), a szokásos javítások/optimalizálás, két új ellenség.
Remélem tetszik! ;)

Ki lesz próbálva, de sajnos mivel ebben a gépben nincs VGA kártya leghamarabb 22-én fogatlan
meghajol

Hétvégén sort kerítek a kipróbálására és ki is teszem.
Most viszont régészet vizsga :?

Sajnálatos tény, hogy a mod erejéig meg kell válnunk szeretett FN2000-resünktől, mert az új fegyvereket csak az FN2000 helyére lehet berakni (ebből következik, hogy egyszerre csak az egyik új fegyvert lehet feltelepíteni), mert a többi fegyvernek teljesen más tulajdonságai vannak. Ha igény van rá megcsinálom, hogy ne kelljen mindig feltelepíteni a régi fájlokat, hogy megint legyen FN2000.
Az új fegyverek: Protecta shotgun, és Groza. Lehet, hogy már ismerősek. ;)

Vissza
Top Alul