Üzenőfal

De most komolyan, nem lehet egy ember beállításaihoz alkalmazkodni csak azért, mert ő kilméteres betűket szeret :)

Nem, csak felesleges lenne mikor így is azon vagyok, hogy minél kevesebb sor legyen. Egyébként is, nem sokkal lehet hoszabb egy hsz, mint 1 sor, így valójában értelme sincsen.
A technikai része: egy egy php által definiált doboz így nem tudom, lehet-e egyáltalán tört soros dobozt csinálni belőle. Jelenleg a panel tetjén lévő, felesleges sorokat és a Shoutbox linket sem tudom levenni.

lehet csak nálam fordul elő de ha írok vmit az üzifalra akkor ott is lesz de időpont nélkül.... ha nem nálam van a hiba akkor esetleg lehetne olyan hogy mutassa azt is hogy mikor küldük el az üzit

Sorry hogy így késve... szóval... direkt lettek levéve az időpontok, mert a rendszeróra úgyis hibásan jár és mivel az üzenőfalra úgyis sokszor és sokan írnak, feleslegesnek tartottam.

Sajnos nem. Próbáltam már én is, html kódokat is próbáltam betenni, de nem fog rajta... Az a baj, hogy például rend szerint már a <> és "" jelektől is elrontja a kiírást, szóval kódok ott esélytelenek...

azért mer nincs a bbcode támogatás megírva a pluginba azt neked kell külön megcsinálni, ha az kész úgyan úgy lehet, mint az oldalon...csak sok munka és szerintem meg büdös felesleges is.

sima php- de nem értem miért nem jó így ahogyan van. nem lehet elolvasni vagy mi ?! :roll:

biztos vannak olyan emberek akik szívárványszínűvé szeretnék tenni az üzifalat.. mert ettöl a nagy feketségtől.... depressziósak lesznek

bakker de ez nem egy cumikázós hely, hogy sárga meg lila színek menjenek oda :lol: nem?!

Bocs hogy belepofátlankodok de mire lenne jó a szin séma?

eddig is ment faszán simán ki lett törölve most sem kell máshogy...ez a véleményem

Vissza
Top Alul