Üzenőfal

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Elvileg még ma elindul az üzenőfal a fórumon. Jelenleg teszt üzem zajlik, szóval lehetnek fennakadások és a siker sem biztos, de ha működik, azt látni fogjátok.
Eredmény 6 óra felé várható.

Ha senki nem tapasztal hibát, a szobát zárom :wink:

szép volt hispan, kellett már egy ilyen... :roll:

Uhh.. Nálam felvannak nagyíva a betűk és így nem látom mit írok... :!:

Ez érdekes. Elvileg mindig az adott sablon css tulajdonságaival dolgozik, szóval nem értem, mi lehet.

Amúgy a szobát ne zárjuk, mert később is itt lehet bármit hozzátenni az üzenőfalhoz (hibákat, észrevételeket, stb).

Bakker nálad az egész szét van csúszva... Mármint betűméretileg, nem csak az üzenőfal.
Elvileg így kéne kinéznie:

http://stalker.hardwired.hu/aaa_forum_kep001.jpg

Amúgy van egy tippem, miért ilyen:
alapból van egy skin minden phpbb fórumhoz. Én anno még, mikor volt saját fóruma a lost oldalamnak, csináltam meg, hogy átalakítottam az eredeti skint erre a most STALKER-nek nevezettre. Csináltam hozzá saját képeket, mindent. A baj csak az, hogy akkor még nem értettem a dolgokhoz annyira, ezért durván írtam bele a kódokba sokszor nem úgy, ahogy kellett volna. Éppen ezért nem szeretem ezt a kinézetet, mert részben nem is ide készült, részben pedig van benne sok hiba, amire nem tudok megoldást találni. Ezért is változtattam meg az alapértelmezett kinézetet és ezért tettem fel sok más skin-t is.
Másik problémaforrás lehet, hogy FF-t használsz (ezt csak azért tippelem, mert IE7-ben és IE6-ban jó).

Defeniáld azt, hogy "szétcsúszva" pár szó másik sorba került, mert felnagyítottam a szöveget, ez nem baj, más oldalnál is ez van... De akkor sem látom mit gépekek fal1

FF-om van, mint sokan másnak ....

Tudom, de ezen nem tudok segíteni. Nézd meg más sablonnál is, hogy fennáll-e ez (mert a szövegmező elég speciális eset).

Tudom, hogy szerettek OFF-olni, de ezt az egészet nem lehetne az oldal aljára ? Ott nem olyan szembetűnő. Ha valaki újonc idetéved a STALKER fórumra akkor azt fogje egyből látni, hogy OFF az amivel kezdődik. :?

Aki OFFolni akar az megtehetné a lap alján is. :)

A probléma könnyen orvosolható lenne, ha a szövegdoboz 2 sor lenne és nem 1 :roll: Próbát megér...

Rájöttem: felesleges kétsoros szövegdoboz, mert a nagyított betűméret miatt rossz: az aktív szöveget is nagyítja, nem csak a passzívat. Ergo ha nagyítasz a betükön a böngésződ segítségével, akkor mindehol nőnek a betűk. Éppen ezért a probléma többé nem probléma.

Chabi: az üzenőfal nem véletlenül került a lap tetejére, pont azért, hogy gyorsan elérhető legyen. Ha zavar, a jobb alsó sarkában van egy link, ha arra rákattintasz, többé nem fogod látni.

bazze... :D ha lenne két sor, akkor nyomok egy shift+entert és máris látom a 2. sorban mit gépelek :D

De gyakorlatilag teljesen felesleges. Feleslegesen foglalná a helyet két sor. Senki sem ír 2 sort, Te sem, csak épp neked nagyok a betűid.

Figyi nincs értelme. Ha ez tényleg egy big lenne, akkor lenne két sor de ha úgy tetszik, a Te beállításod az, hogy kilóg a szöveged, meg is tudod oldalni.

Vissza
Top Alul