Ukrán helyzet

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Enigma-108

New Member
Csatlakozás
2012.05.31.
Üzenetek
258
Reakció pontszám
0
Hely
Győr
Bizonyára mind tudjátok milyen belpolitikai viszály van a szomszédságunkban. Közel a polgárháborús helyzet. Érdekelne ki hogyan látja ezt a kérdést.

Engem az érdekelne, hogyha esetleg Ukrajna felbomlana, lenne e esélyünk a magyarlakta határsávot vissza kapni.

Ezt nem politizálásra nyitottam kifejezetten, de nem gondolnám, hogy az üzenőfalon kellene erről beszélgetnünk. Mellesleg kismillió régóta nem használt topik van "feleslegesen" a fórumon. Ha az adminoknak nem tetszik majd törlik mint ahogy írtam is.

Szerintem sincs teljesen jó helyes vagyis nem teljesen indokolt a létezése, az ilyen dolgok nyugodtan mehetnek a társalgóba, bár a dolog kontrája az, hogy anno a Fukusima erőműnek is volt külön topikja, ami megélt vagy 200 hozzászólást, bár az lényegesen nagyobb katasztrófa volt. Szóval ez csak az én véleményem -személyes viszályokat, félretéve, amelyek egyébként már rég nincsenek meg részemről :P -. Jah, sajnos kismillió nem használt topik van, éppen azért kellene ezeket a témákat azokban beindítani, akkor kevesebb lenne. :D

Szerintem ez egy nagyon szomorú helyzet és nem hiszem, hogy bárhova vezethet az amit az emberek ott művelnek még ha ez is a szempontjukból a legtöbb amit megtehetnek egy ilyen államban. Egyik oldalra se állnék ki, mindenesetre nem tudom mit érez az aki egy földön fekvő embert rugdos, nem is akarom... néztem amúgy videókat, égő rendőrök, több száz sérült csak a rendőrség soraiban, halálos áldozatok, mínusz akárhány fokokba kiállított meztelen emberek, mindez egy szomszédos országban..

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul