Uj stalker story

tetszene nektek?

• ha igényes

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

• igen

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

blazs92

New Member
Csatlakozás
2009.02.04.
Üzenetek
16
Reakció pontszám
0
Bevenne a gyomrotok egy fojtatásos S.T.A.L.K.E.R. storyt a gyomrotok 3 magyar ujoncrol? néhány shadow of charnobilos helyszinnel 2011 ben?

ez a topik felesleges főleg ide mert a stalker esetleges foyltatásáról si van topik és van olyan topik is hogy Stalker Stories oda is befért volna egy külön történetként.

Igazad van Murder, de nézd el, még kezdők vagyunk. :lol:

h lehet ien ertelmesen ertelmetlen topikot nyitni????

egyebkent nyelvtanbol 5os, legalabbis a temaindito az 5os:
- Bevenne a gyomrotok egy fojtatasos(ly-al kell irni) S.T.A.L.K.E.R. storyt a gyomrotok(egyszer mar leirtad nem?) 3 magyar ujoncrol? nehany shadow of charnobilos(emeg mia akar lenni?) helyszinnel 2011ben?

elnezest kerek de ezt nem tudtam nem elnezni lol2

mibe vagytok ujak az eletbe? lol2

jo de mondjuk mi lenne ha valimi beta tervet feldobnatok lehet hogy meg talan van benne valami fantazia, de igy viszont tok ertelmetlen a szavazas. vagy csak en vagyok vak? gondolom nem sokat ertetek a programozashoz tehat a moddereknek akik veletlen erre jarnak, talan megtetszhet a story, vagy mittom en, de igy nem tudnak bele sem olvasni. Isten hozott benneteket az uj topik nyitasok rettenetes vilagaba :lol: :D

Igazad van 2-es voltam nyelvtanból de nem számit (nem láttam még nyevltanár stalkerrt).
Azért irtam hogy Shadow of chernobilos mert van már clear sky is abban meg más helyszínek is vannak.
Amugy (emeg mia akar lenni?) ezmeg-nek kell írni !!!!
Csak siettem azért lett az előző "bugos".
Bár Old Spice...dezodor azt irta hagyjuk abba ezt még meg kellet válaszolnom.

ui.:Ha bajodvan a helyesírásommal a nyelvtanáromnál reklamáljál.
:D

de szerintem nagyon is pofatlan foleg Dezodor-nak irt szovegevel, amibe viszont egyetertek kedves Hannibal King baratom h tenyleg nem latom a szoveget amibol latni lehetne a dologt h mien a sztori.

ha nem tudnad Dezodor modder nem is kicsibe uzi, ha korbe neztel volna akkor latnad h kio.

nem gondolod hogy egy ici-picit pofátlan vagy? Bár ez nagyon nem az én dolgom, de ki **** ul szúrja a szemem hogy egy valki aki most gyütt ide a tanyárul és elkezd itt pattogni meg bantani masokat, hat a pofám leszakad az ilyenektül!!!! :jajj: pls

KÖZKÍVÁNATRA:leirom ide miröl fog szolni ha elkészül ahogy tanácsolták(thx).
Lényegében három magyar srácrol szól akik szerencsét akarnak probálnak a zonában. Néha bejönnek a z első stalker játékbol is helyszínek föleg a kordonból.Igazi kis regényt próbálunk meg kihozni belőle. Pl.:kiderülnek dolgok a főhősökröl stb... Igyekszünk minnél töbet kihozni belöle anélkül hogy megerőszakolnánk az ötletet.
Remélem a bétánál valami ilyesmire gondoltál.

Jó elismerem kicsit pofátlan voltam BOCSÁNAT nem pofátlan csak szellemes akartam leni Bízom benne hogy Dezodor nem sértődik meg rajta vicnek szántam.Amugy nem értem miböl gondolod hogy tanyárol jöttem most én sértödjek meg? Pesti vok.Mindegy mégegyszer bocs.Remélem ezekután azért még valakit érdekelne az ötlet :cry:

A tanya az nem a lakhelyedre akart utalas lenni hanem a visekedesi formadra... amit most nem feltétlenül reszleteznek, de nem egy kulturalt emberre utalt. Kül meg ajanlom a SZABÁLYZAT elolvasasat nem fog ártani.

To Moderatorok, and Site Admin: Nem moderalni akarok csak ami pofatlasag az bizony az!

Jolvan lehet hogy tirpák vok de ez van.
Nem akartalak megsérteni és mást se.
Minden esetre megigérem ezután jol viselkedek és ez nem nagyképüen mondom tényleg.
Rendben?

Ahogy én értettem csak egy merész ötlet amiböl talán Mod is lehet egyszer ha jó lesz a sztorija vagy lesz ki megcsinálja :D

Istenigazábol nem mod nak let szánva de kitudja mit hoz a jövő ha valakinek bejön, mért ne?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul