Új OFF-rendszer

Tetszik az új OFF-rendszer?

• IGEN, megkönnyíti a fórum használatát.

Szavazat: 0 0.0%
  • IGEN, de ez nem fogja megoldani az OFF-problémákat.

• NEM, ez eleve rossz megoldás.

• Összes szavazó
    0

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
A dolog lényege, hogy a hozzászólásaid azon részeit, amik OFF-nak számítanak (vagy akár a HSZ egészét is) külön színnel jelöljük.

Használat: kijelöld az OFF-nak számító részt, és mintha csak színeznéd, a színlistában kiválasztod az "OFF (nem témába vágó részek)" színt. Így elmondhatsz mindent, amit akarsz ott helyben, mégsem OFF-olsz.

Így néz ki az OFF-nak megjelölt rész.

(ez tulajdonképpen a prohardveres módszer koppintása)

FONTOS: a rendszer teszt jelleggel működik. A türelmi idő lejárta után a meg nem jelölt OFF-okért ugyanúgy büntetés fog járni.

Várom a véleményeket, ötleteket ezzel kapcsolatban.

Jól értem,Az OFF-nak az a lényege,hogy áttekinthető maradjon a fórum?

Az OFF az rossz dolog, mert olyan dolgot jelent, aminek semmi köze az adott témához. De az új rendszernek valóban az a lényege, hogy áttekinthető maradjon a fórum. A beszélgetések gyakran eltérnek a témától, de ezentúl ez sem jelent nagy gondot, ha használva van az OFF-jelölés.

ettől még a szemét, szemét marad, egyszerűen nem kell offolni és fajront.:D

Tetszik az új rendszer, de én eddig is így OFF-oltam általában :D

Persze, alapvetően nem kell offolni, de rengetegszer megesik, hogy egy beszélgetés elkanyarodik. Na ezentúl ebből nem lesz gond. Ez mindössze ennyit tud, erre jó és ezért megoldás a helyzetre, ha használva van. Azért is van kiemelve a HSZ küldésénél is, hogy hogy működik, hogy mindenki éljen vele.

én NEM IGAZÁN ÉRTEM EZT AZ ÚJ OFF OS RENDSZERT, ELMAGYARÁZNÁ VALAKI???

Ha offolsz egy topicban akkor kijelölöd szöveget és a Betűszínekből rárakod az OFF (nem témába vágó részek) színt. Így nem jár büntetés az offolásért. És nyomd ki a Caps Lock-ot.

Vissza
Top Alul